Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę ban

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym zarobić kilka sm , wypełniają reklamy na amerykańskim IP, czy za to mozna dostać bana, a nawet jeśli to czy wypełniając je na 2 koncie, moge dostać bana na głowne ?

Opublikowano

No jasne że nie dostaniesz bana. To jest legalny sposób na zarobek SM ;). Mogę się założyć że tak robi 40% serwera na Pl ;3

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Z tego co wiem, to za zmianę ip na ip zagraniczne, blokują ci możliwość wypełniania tych reklam, ale po zmianie ip na nowe i tak będziesz mógł od nowa to robić ;D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Te reklamy są skierowane do danej grupy odbiorców. Jeśli naprawdę mieszkasz w Ameryce to wyskakują amerykańskie ankiety/reklamy chociaż to Metin2.pl. ;-) Nie masz się co martwić o bana, bo nawet nie mogą sprawdzić z pozycji GM'a, GA, na jakich sposobach zdobyłeś Smocze Monety.

Opublikowano

Panowie Panowie, a propo SuperRewards. Może podzielicie się tym, jakie reklamy wam teraz działają, co ;d ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...