Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie Awarii Itd. Na Mpcforum !

kaje11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Nie wiedziałem gdzie napisać ... Więc piszę tutaj ! :] Najwyżej miejsce zamieszkania tego tematu zmieni jakiś Moderator czy ktoś tam :]

A więc:

Ostatnio była awaria tego typu, że gdy wchodziło się na stronę to wyskakiwał ot taki tekst:

Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

( nie nazwałbym tego awarią, gdyż tylko userzy przekroczyli limit "ściąganych plików"). Ludzie Chcieli grać/Ściągać Pliki/Haxy itd. ! :]

Więc jako że też chciałem co nieco zobaczyć, znalazłem sposób ...

Do rzeczy :

1. Znalezienie tematu.

1. Jeżeli mamy w zakładkach/historii ten temat który chcemy zobaczyć to wpisz w google.pl np:

Site:http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=83648, lub Site:mpcforum.pl/index.php?showtopic=83648(OBOWIĄZKOWO Site:!) ,a następnie przejdź do pkt.2 "I teraz ominięcie awarii :]"

2. Nie mamy żadnej informacji typu link, nazwa tematu to przechodzimy na stronę google.pl i wpisujemy wybrane Tagi (W przypadku metina tagi będą na przykład takie : Hamachi Metin 2 i najważniejsze : mpcforum) I jeśli widzimy takie coś :

photo1e.png

To klikamy zaznaczony prostokątem link i szukamy wybranego dla siebie tematu.

2.I teraz ominięcie awarii :]

1.Gdy już znaleźliśmy swój temat i nie możemy na niego wejść to robimy taki myk :] (pkt.2)

2.Klikamy link zaznaczony na obrazku poniżej (UWAGA! Aby nie wyskoczył żaden błąd należy wyłączyć wszystkie proxy.)

photo2t.jpg

I już wszystko jasne :]

3.Jeżeli za dłuuugo się ładuję

1.Klikamy poprostu Wersja Tekstowa po zrobieniu punktu "2.I teraz ominięcie awarii"

photo3pq.jpg

4.I tutaj +!

Czasami gdy chcemy pobrać jakiś plik na jakiejś stronie i nie można go pobrać bez rejestracji ... To Wystarczy zrobić pkt. 2 i po kłopocie !!! :] (Uprzedzam, że nie zawsze działa, i najwięcej linków bez rejestracji znajdziemy na Wersji Tekstowej

EDIT: Teraz gdy masz link do tematu/strony WWW, zawsze będziesz mógł ominąć awarię/usuniętą stronę.

Patrz punkt 1, podpunkt 1.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

hmm dobry sposób ale na MPC już nie będzie tej awari ona nie była spowodowana przekroczeniem limitu sciagania danych tylko awarią serwerów

bdccLsFwED.png

Opublikowano

hmm dobry sposób ale na MPC już nie będzie tej awari ona nie była spowodowana przekroczeniem limitu sciagania danych tylko awarią serwerów

No może i tak, ale czasami i tak nie można było wejść na jakiś temat, gdyż również czasami wyskakiwał jakiś błąd ...

Jest jeden minus ...

Można przeglądać usunięte tematy (nie wszystkie!)

I np. jeżeli ktoś poda jakąś stronkę wyłudzającą hasła i temat będzie się nazywał np. MH 6.0 Banjo NEW ! I jest prawdopodobieństwo 60% że ktoś taki temat wyszuka szukając tematu z Haxem do Metina ...

Ale to tylko ostrzeżenie dla Newbie w internecie ;]

Szkoda, że nawet 100 osób mojego tematu nie przeczytało, gdyż jest trochę przydatny ... :P

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Szkoda, że nawet 100 osób mojego tematu nie przeczytało, gdyż jest trochę przydatny ... :P

By był w pogaduszkach do pewnie sto osób lekko by go przeczytało. ;)

@Topic

Nice.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mwahahahahah ! Naprawdę ? Ile tego już ? 3 awarie w przeciągu miesiąca ? ^^

Odświeżam temat, ponieważ dodałem co nieco do tutoriala :D

Teraz przeglądamy tematy podczas awarii sprawniej ^^

• 3 tygodnie później...
Gość Mounthains
Opublikowano

Very Przydatne

o cholere odkopujesz tematy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...