Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Minecraft - Publikacje serwerów

.uszer

Publikacje  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za dodaniem tych dzia?ów?

• Tak
      2
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey.

Moją sugestią jest dodanie kilku poddziałów do działu Publikacje Serwerów w Minecraft.

Zapewne było już kilka takich tematów.

Dodane poddziały:

• Serwery Dedykowane
  • Serwery Hamachi
  • Serwery No-Hamachi
  • Serwery na hostingach

Co by to dało? Umożliwiłoby to przejrzyste szukanie serwerów, którego aktualnie szukamy.

Codziennie w natłoku nowych właścicieli serwerów na mpcforum.pl pojawia się około 150 publikacji.

Nie lepiej byłoby dodać działy i mieć z tym spokój? Chyba Administracja chce umożliwić użytkownikom bardzo dobre przeglądanie zawartej tutaj treści? ;]

Arcymistrz
Opublikowano

Ja ogółem jestem na tak .. i na nie :D

Jest to w pewnym stopniu ułatwienie dla was, jak dla szukających oraz dla nas jako dla usuwających i warnujących.

Jednak napływ tych publikacji jest ogromny!

Taka rzecz byłaby na rękę spamerom i innym reklamą. Trudno byłoby to wszystko wyszukać. Czy nawet szpeciło by to działy.

Neutral.

Opublikowano

Hey.

Moją sugestią jest dodanie kilku poddziałów do działu Publikacje Serwerów w Minecraft.

Zapewne było już kilka takich tematów.

Dodane poddziały:

• Serwery Dedykowane
  • Serwery Hamachi
  • Serwery No-Hamachi
  • Serwery na hostingach

Co by to dało? Umożliwiłoby to przejrzyste szukanie serwerów, którego aktualnie szukamy.

Codziennie w natłoku nowych właścicieli serwerów na mpcforum.pl pojawia się około 150 publikacji.

Nie lepiej byłoby dodać działy i mieć z tym spokój? Chyba Administracja chce umożliwić użytkownikom bardzo dobre przeglądanie zawartej tutaj treści? ;]

Spokój w publikacjach? xDD

Team mc by miał jeszcze więcej do roboty, gdy przykładowo user doda temat byle gdzie nie patrząc na poddziały i trzeba będzie sprawdzać gdzie go przenieść. Albo użytkownik nie napisze czy to dedyk czy hamachi i w takiej sytuacji trzeba będzie się dopytywać usera, jaki to serwer itp.

To nam by nie ułatwiło pracy, tylko jeszcze więcej by jej przybyło. Jestem na nie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kilka poddziałów oznacza według mnie więcej roboty dla moderatorów i dodatkowo większy nieporządek.

Uważam że wyjdzie to znacznie gorzej niż w dziale Metin2, tam to coś dało. Poddziały dadzą tylko więcej newbie, którzy nie patrząc na poddziały będą zakładać tematy w niewłaściwym miejscu, właśnie utrudniając pracę moderatorom. Mi osobiście wystarcza to że w nazwie tematu jest [Dedyk] lub [Hamachi] i wtedy wiem czego szukam.

Serwery Dedykowane i na hostingach to prawie to samo, nie ma sensu tego oddzielać.

Chociaż plusem też jest to, że będę wiedzieć że w takim a takim poddziale są tylko serwery dedykowane i nie stracę czasu na przeglądanie serwerów hamachi. Ale to jest mały plus.

PS : Z tego co wiem serwerów Hamachi jest mało, więc poddziały będą częściowo puste.

Jestem na nie.

challenger.png

Opublikowano

[color=#ffffff]Nie lepiej byłoby dodać działy i mieć z tym spokój?[/color]

W publikacjach nigdy nie ma spokoju xD

Co do dodania subforum to bym dodał inne ze względu na typ serwera czyli: Serwery - FreeBuild, Serwery - Survival, Serwery - SkyBlock. Serwery - Inne

W sumie nie ważne jaki podział ale by był bo niezły syf w publikacjach a subfora pomogły by w pewnym stopniu ogarnąć to wszystko. Tak.

Opublikowano

Pomimo tego, że to nie mój dział to jestem na nie, bo dzielenie mc na kolejne subdziały jest zbędne.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Skoro moderatory będą mieli więcej roboty w ogarnięciu publikacji to zawsze można powiększyć zespół moderacyjny w Minecraft.

Dodana ankieta.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...