Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon kupic do 400zl ?

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnie dni przeszukuje internet, w poszukiwaniu jakiegoś telefonu do 400 zł, najlepiej żeby był dobry Aparat, Klawiatura QWERTY FIZYCZNA,

I dobrze też by było żeby do tych 400 zl, mógłbym kupić nowy ;) Z góry dzięki za odpowiedź.

Przydałoby się żeby telefon posiadał Android, i możliwość korzystania z gg :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Napisałem, że najlepiej byłoby gdyby był nowy, ale jak będę widział jakiś bdb stan to czemu nie używany...

Opublikowano

Kup sobie LG Swift L3. :) Naprawdę dobry smartphone. Ma Androida, GG i inne aplikacje działają bez zarzutów, qwerty jest (po obróceniu telefonu). Jest mały, ale naprawdę bardzo wygodny. :)

Opublikowano

Polecam Xperię x10 mini pro. Mały, poręczny, klawiatura qwerty wysuwana. Mam go półtora roku i nie narzekam chociaż czasem się wiesza :D

Opublikowano

No tak, nad xperia sie zastanowialem ale odraza mnie to, ze kazdy model jest albo z Singapuru, albo z chin... A jak chce kupic z polski to nowy ok. 500 zl ;/

Kup sobie LG Swift L3. :) Naprawdę dobry smartphone. Ma Androida, GG i inne działają bez zarzutów, qwerty jest (po obróceniu telefonu). Jest mały, ale naprawdę bardzo wygodny. :)

nad tym sie zastanowie, i ogladne :)

PS

Prosze o dalsze kom. :)

@edit

Swift L3 odpada, bo ja wole QWERTY fizyczna :)

i to ma być nowy telefon czy używany ? określ się :)

@napisałeś źle preczytałem ;d może Xperia Mini albo Nokia C6?

o xperi sie wyrazilem u gory, ale c6 Nowa kosztuje ok. 550 zl

Opublikowano

No to może Nokia n97/n97 mini? Starszy model, ale ciągle 'na topie'. Tych nowszych modeli nawet nie podaję, bo wykraczają znacznie ponad budżet 400 zł.

Mógłbyś jeszcze pomyśleć o jakimś BlackBerry - także bardzo dobre telefony. Ewentualnie HTC Touch Pro. Jest dość grubaśny, ale qwerty ma fajną. :D

Opublikowano

@Miyoshi

Wiem ze jestem wybredny ale ani HTC ani BlackBerry nie przypada do gustu. Z nokia to nawet fajny pomysl, ale jedynie uzywany. Nad nokia pomysle, ale Prosze o dalsze propozycje

Opublikowano

Może Samsung Galaxy Mini2 ?

Ja swojego za 450 zł kupiłem. Nowego !!! z całym zestawem i gwarancją na 2 lata.

Bardzo fajny. Bateria też nieźle trzyma, jak go używałem kilka razy na dzień to z 6 dni trzymała,

Nie zawiesza się i wgl, płynnie chodzi. Prosty w obsłudze, wifi, android itp.

Polecam, bardzo fajny :D dołóż 50 zł i za 450 zł kupisz nowego. Może nawet potaniały

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu zdecydowałbym się na ZTE Blade ;>

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

Klawiatura fizyczna już odchodzi w niepamięć, gdyż wyświetlacze w telefonach już są na tyle dobre, że klawiatura jest po prostu niepotrzebna.

Wpływa ona tylko na ciężar telefonu. Zastanów się czy jest ona Ci tak bardzo potrzebna. Znajdziesz oczywiście telefony z nią, ale przez to będą o wiele mniej wydajne od tych z samym wyświetlaczem.

Polecam Neo V, nie znajdziesz raczej żadnego telefonu z klawiaturą w tej cenie, który ma większą wydajność.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@up

Może i racja z tą klawiaturą QWERTY fizyczną, a jak by była klawiatura QWERTY (dotykowa) to jakie znacie telefony ? Jakieś nie drogie, z androidem itp. (na początku wyjaśniłem wszystko)

Opublikowano

Ja polecam NOKIĘ. Sam posiadam telefon Nokia X6 z dotykową klawiaturą QWERTY i aparatem 5 mp. Sprawdza się i służy mi od prawie 2 lat. ;-)

Opublikowano

W tej cenie ? Nowy Live With Walkman (LWw, Wt19i) albo używka neo V, która ma jedynie o 0,5 cala większy ekran (Mt11i), jak Ci się uda, to możesz zapolować na SGS-a, aczkolwiek ten dobrze działa dopiero po O/C.

Żadnych innych telefoników nie bierz, bo to strata kasy.

Opublikowano

@up

Może i racja z tą klawiaturą QWERTY fizyczną, a jak by była klawiatura QWERTY (dotykowa) to jakie znacie telefony ? Jakieś nie drogie, z androidem itp. (na początku wyjaśniłem wszystko)

Każdy tel dotykowy ją ma. Nawet jeśli jakiś by się znalazł bez niej, możesz bez problemu ( za darmo) ściągnąć z marketu.

Neo V

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zanim przeczytalem nowe komentarze znalazlem Nową Xperie Tipo za 400 ZL :) Bardzo mi przypadła i chyba biorę ją :) A jak już nie będzie to Wave 533 :) Dziekl wam za pomoc :) Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...