Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstury 3% grafika.....

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilką zainstalowałem tekstury 3% i paczkę modów newmulti2k i odpaliłem grę po raz pierwszy od patha 8.3 i co ?

Grafika w garażu po prostu jest taka że nie widać detali tzn wszystko sie zlewa z grafiką ( przed pathem 8.3 grałem na tej samej teksturze tzn na 3%. ) W bitwie to w ogóle od razu zmiany zobaczyłem może nie fps bo to na pewno nic sie nie zmieniło ale grafika tak. Niebo jest całe czarne a w pathu 8.2 z tymi teksturami miałem normalne niebo i normalną grafikę i wszystko było ok i nie wiem od czego to może być.

Za pomoc nagradzam +

Opublikowano

WTF

Po co komu czarne niebo?? o.O

Przecież jak się weźmie widoczność na max. to prawie nie widać tej mgły.

x

Opublikowano

WTF

Po co komu czarne niebo?? o.O

Przecież jak się weźmie widoczność na max. to prawie nie widać tej mgły.

Nie tą mgłę... ta co jest tam gdzie nie ma już mapy, bo jakbyś nie wiedział, to mapa w WoT jest jakby w powietrzu i dookoła mapy jest mgła i tą mgłę usuwa.

Też to masz ?

Tak, mam całą paczke modów multiego ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jak kupie sobie nowego kompa to od razu rejestracja na ESL i na YT i jakiś klanik :D Gra mi się bardzo dobrze francuzami więc problemu ze znalezieniem jakiejś dobrej drużyny nie powinienem mieć kłopotów.

Flap jaki polecasz dobry monitor do gier ? Tzn jaki rozmiar będzie najlepszy i jaka firma ?

Opublikowano

Jak kupie sobie nowego kompa to od razu rejestracja na ESL i na YT i jakiś klanik :D Gra mi się bardzo dobrze francuzami więc problemu ze znalezieniem jakiejś dobrej drużyny nie powinienem mieć kłopotów.

Flap jaki polecasz dobry monitor do gier ? Tzn jaki rozmiar będzie najlepszy i jaka firma ?

Zależy ile masz floty

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie tą mgłę... ta co jest tam gdzie nie ma już mapy, bo jakbyś nie wiedział, to mapa w WoT jest jakby w powietrzu i dookoła mapy jest mgła i tą mgłę usuwa.

Tak, mam całą paczke modów multiego ;)

Ale po co to wam ?? o.O Słabe kompy ?? Walka o 2 FPS-y ??

x

Opublikowano

Mnie to nie potrzebne, bo na użyciu GPU 65% mam i tak stabilne 60FPS, ale mod był w paczce więc nic nie zrobie xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale to rzeczywiście tylko dla FPS ?? Przecież można go wywalić z paczki.. jaki problem??- specu informatyki :P

Jak sprawdzasz ile mocy obliczeniowej ci zużywa ??

x

Opublikowano

AIDA 64 aida64 extreme edition, ale trzeba grać na okienku xD

Można też MSI afterburner.

Nie wywaliłem tego moda, bo może do czegoś jest potrzebny chuj wi xD

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...