Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

l2elite C4 !POLECAM!

mateuszmarcol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona serwera; www.l2elite.us
http://register.l2elite.us/l2cp/

Link do systemu;

http://chomikuj.pl/mateuszmarcol/GRY+PC/Lineage+2+-+C4/www.l2elite.us/Serwer+%28system%29

( to moj chomik, w razie czego moge serwer wyslac na emaila)
Raty Serwera; x45
Cos na temat serwera:

- Gra duzo ludzi,
- Póki co tylko 2-3 aktywnych polakow,
- SAFE ENCHAT +3 max chyba +28 (samemu udało mi się najwiecej z 20 na 21) TRUDNE do +15 w miare idzie..
- NPC BUFF (bez songów, danców) zawsze jest ktos kto sprzedaje nie drogo, buffy 2 godzinne
- Siege wypadaja w weekendy 19;00 -20;00
- Na subclass-e trzeba nazbierac moonstony pozabijac raid boss-y bauim co 5 dni i 6 godzin (chyba) cos kolo tego..
- Nobbless podobnie .. barakiel i moonstony mieszanki mikstur..
- GM-owie robią eventy np; pisze znajdz mnie w Lair of Antharas to dostaniesz +16 :D
- GM shopy no grade, d grade, c grade, b grade, a grade i s grade :D
- Telepotry wszedze i wszedzie tanie, oczywiscie teleporty dla nobless-ów są specjalne czyli docelowo w miejsca mniej biegania np. gdy zbijasz questem PK albo idziesz do miejsca na dobrą 'farmę' :D
- Olimpiada all time, hero i te sprawy..
- z mobów na full lvl 78 leci powiedzmy około 1 - 3 kk przy czym np; Draconic Bow (s grade) kosztuje 48-49 kk (zmienia sie nie wiem czemu xD) a enchat S grade do broni 5 kk :)
jak uzbierasz z 1-2 kkk to mysle + 15 zrobisz ktora jest warta 3,2-3,5 kkk xD taki deal :D

L2 C4 razem z Systemem bez instalacji - ściągnąć - rozpakować - włączyć:

http://chomikuj.pl/mateuszmarcol/GRY+PC/Lineage+2+-+C4/Lineage+2+-+C4+-+serwer+l2elite.us

Pytania? pytać! ZAPRASZAM, POMOGE, OPROWADZE. smutno samemu grać :P

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Opublikowano

a to dziwne.. coś wyskakuje czy się nie uruchamia po prostu..? pobrałeś całego c4 wraz z serwerem z chomika czy tylko serwer? cale l2 i sam serwer tylko spakowalem bez kompresji i wyslalem na chomika.. nie wiem czemu, naprawde dziwne..

Opublikowano

www.l2elite.us to strona poszukaj.. myśle, że jak byś pobrał całego c4 z chomika to by dzialalo.. a tak to cos nie gra choc nie wiem dlaczego.. serwer niekompatybilny z Twoim c4 ? xD nie wiem ale nie potrafi nic innego wymyslic

jak uda Ci się odpalic to pisz na xTradeME albo uniqueman jak nie odpisze to znaczy ze afk, tak wiec napisz tu i podaj nick :P czekam na CB ;D

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...