Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siema czy się opłaca kupić ten komputer

Ogurex95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Mam pytanie mam okazje od kupić od kolegi 2 letniego kompa zadbany za 1500zl oto jego parametry :

Karta graficzną gtx 560

procesor inter core 2 quad 2, 33GHz 4 rdzenie

ramy 4 gb ddr 2 kingston 800MHz

płyta główna gigabyte ga p31 s3g

zasilacz 340w max firma chieftek

dysk samsung 750gb szybkość 32 mb/s

dodatkowo 2 wiatraki chłodzące i obudowa z funkcjia. Regulacji chłodzenia

I teraz proźba do was czy mogli byście mi napisać czy się opłaca żeby kasa w błoto nie poszła

2aik9om.jpg
Opublikowano

Są lepsze pc a za używanego to za drogo nie bierz nowego za tą cenę i to touche lepszego dostaniesz

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Zasilacz jakiś słaby się wydaje. 340W? Ogólnie brałbym ale za 1300.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeżeli to q6600 z rewizji G0, to możesz brać, dobrze się kręci.

Po co mu dobre CPU pod o/c jak MOBO do dupy jest?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ten komputer ma być do grania w bf3 np bo karte graficzna ma dobra jak by nie patrzec 5 miesiecy temu ja wymienial

bo ta karta ma 1gb sama taka nowa kosztuje okolo 700zl i bf nanim chodzi plynnie

2aik9om.jpg
Opublikowano

możesz go kupić, ale za np. 1300 zł, 200 zł wydasz na zasilacz porządny

z 2 strony za 1500-1600 zł można kupić NOWY nawet lepszy zestaw

Opublikowano

Za ~1600zł masz nowiutki zestaw z G860 i Sapphire Radeon 7770/używką 7850 jeśli się uda upolować ;). Sam G860 będzie wydajniejszy niekręconego Quada (na dodatek o niskich taktowaniach). Na tym, co Ci proponuje O/C i tak nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Dzięki chłopaki za opcje jak ktos ma jeszcze jakies propozycje to bym prosil typek jak by do 1000zl zeszedl to kupywac ? czy lepej ten nowy co wy proponujecie

2aik9om.jpg
Opublikowano

mogli byście zmontowac zestaw tak do 1600zl max do gier zeby bf plynnie chodzil na ultra ;; )

a jak bym znim utargowal do 1300zl to brac ?

Płynnie na ultra w BF3 ? Do tego potrzebny będzie sprzęt od 2.200zł, a nie 1600 ;).

Ciasteczko, masz jeszcze 90zł, to wykorzystaj, to na GPU od szafirka czy lepsze PSU

Lepiej dołożyć do MSI B75MA-P45, ten Deus w zupełności wystarczy, nawet na mocną rozbudowę. Lepiej już do Szafirka dołożyć :P.

Za 1000zł można by wziąć, ale nie na użytek, tylko sprzedaż na części, bo ten nowy będzie wydajniejszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...