Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheaty

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wiem że to forum o cheatach ale zrobią coś w końcu coś z tymi hackami w NFS ?!

Co to za gra jak zrobisz sobie lambo potrafisz jeździć spokojnie bierzesz Bossa'12,Lfa, Aventadora jak kurwa przyjdzie typ z silwią i Cie bierze bez jebania to mnie kurwica strzela ... Hacki owszem ale do takich gier ? Co ludzie mają z tego, że w grze gdzie liczą się umiejętności a na drugim miejscu auto którym się jeździ, wygrywają każdy wyścig na hackach.

Co o tym sądzicie

Opublikowano

Każdy ma różne zdanie, mi sprawia bardziej przyjemność grania bez hacków.

Teraz w World jest tyle hacków że ...

Najbardziej mi szkoda graczy który jadą na Drag Hacku na dragach! Mały zarobek!, lepszy SlenfBot!

EA powinna coś zrobić z tym!

Kolejna gra która się zbociła;/ World=Metin

Opublikowano

Bez spinki ale umiejętności tu są nie do końca w parze z tym ze za pare tysięcy SB można kupić samochód, który bez problemu kładzie inne

z setupem Ultra na częściach losowych... Inaczej mówiąc wystarczy kupić jeden samochód za SB zeby móc pokonać 20 innych samochodów,

które wydają się być bezużyteczne...

Ta gra ma raczej podłoże finansowe. Kto więcej zapłaci i dłużej gra ten będzie lepszy.

Poza tym większosć graczy woli nie używac hacków bo gra z nimi jest nudna (poza drift modem <3)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...