Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bardzo słabo widoczne ramki okien w przeglądarce. Pomocy!

karajakatak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam bardzo uporczywy problem... Pojawia się on tylko w przeglądarce (posiadam Firefoksa) . Gdy odpalam np google to pole wyszukiwania nie jest dobrze podświetlone... Zdarza się to we wszystkich innych stronach i wielu grach przeglądarkowych np. w Happy Wheels kiedy tworzę nowy lvl to nie widać ikon. Strasznie wnerwiające... W stronach bankowych, play i każdej innej jest to samo i nie można odnaleźć żadnego okienka, a jeżeli już to szukanie na ślepo.. Tak więc mam pytanie: Jak temu zaradzić, żeby wszystkie okienka ewentualnie ikony były widoczne? Próbowałem już aktualizować firefoksa, a Opera nic nie daje ;/

Może należy pozmieniać coś w systemie? Bardzo proszę o pomoc.

Dodaję załączniki:

google.bmp - Tak wygląda pole wyszukiwania, kiedy nie ma na nim kursora (ledwo widoczne)

google2.bmp - Tak wygląda Tak wygląda pole wyszukiwania, kiedy jest na nim kursor (słabo widoczne)

google3.bmp - Tak wygląda Tak wygląda pole wyszukiwania, kiedy kliknę na nie kursorem (pojawia się wtedy niebieska obwódka i wtedy jest dobrze widoczne)

google.bmp

google2.bmp

google3.bmp

Opublikowano

zaskarż Google że ci niszczy wzrok, miliony ludzi tak ma

zmień sobie styl wyświetlanej strony albo wstaw na wyszukiwarkę iGoogle

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...