Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Help :).

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, posiadam orginal wersje cod'a, i tak grałem sobie grałem i w pewnym czasie klikam DM druzynowy i przekierowuje mnie na hackeed lobbby, tzw.miałem 2 prestiż 46 lvl natomiast po zakończeniu rozgrywki mam 70lvl 2 prestiż, i tutaj moje pytanie, Czy moge dostać Vac Bana ?

Budowniczy
Opublikowano

Nie powinieneś dostać bana jedynie reset statystyk wchodzi w grę VAC BANA możesz dostać za nielegalne oprogramowanie typu jakieś wallhacki aimboty etc.

Polecam Ci zagrać na fourdeltaone (4d1) nie musisz czekać 6 minut zanim Ci zacznie szukać tylko wybierasz sobie servery z ustawieniami jakie Ci spasują np.isnipe.

Jest jeden minus dedyków czitera można tylko skickować poprostu wejdzie na inny server i dalej no-skilluje.

Opublikowano

Polecam Ci zagrać na fourdeltaone (4d1) nie musisz czekać 6 minut zanim Ci zacznie szukać tylko wybierasz sobie servery z ustawieniami jakie Ci spasują np.isnipe.

Ktoś tu jest do tyłu bo nie wie, że już to naprawili i szuka gier w sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...