Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ostrzeżenie przed Feederem

Spooq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, temat służy jako ostrzeżenie przed noobkiem.

Otóż przed chwilą rozegrałem rankeda. Miałem w teamie kolesia, o nicku Maxiores, gra on na Nordicu, obecnie ma 1220 Elo, oto jego profil na Lolkingu KLIK

No dobra, ale o co chodzi, koles specjalnie feedował (nie to że słabo grał, po prostu dał sie zabijac), pisał przeciwnemu teamowi że robimy dragona/barona, spamował cały czas chat (kurwa, ze riot nie wprowadził jakiegoś auto-muta, koleś napierdalał spamem z częstotliwością 5 linijek na sekunde niemal przez całą grę, i nic), ogólnie trollował i wyzywał. Zignorujcie najlepiej kolesia, i uważajcie na niego na rankedach, po chuj sobie nerwy psuć po straceniu ELO przez kogoś takiego. Oczywiście to, że koleś jest polakiem to (niestety) jasność. Screeny:

TyB66Eq.png

Jak widać, jego misterny plan zjebania tej gry poszedł się jebać, bo razem z zajebistym Pantem na supie poszło to wyccarować:

kEtQMMd.png

Ps. Tak, siedze na takim low elo, ale na szczęście powoli wychodze.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz? Jest mnóstwo feederów. Co zobacze go w kolejce to mam wychodzić i tracić 30minut gry?

Opublikowano
Ale mecz wygrales, wiec w czym problem?

Wazne ze wygrany.

A ten skurwysyn powinien zostać zbanowany albo wykluczony na zbity ryj.Co to ma być że koleś feeduje jak chuj ateam się mało nie zesra żeby wygrać.Wkurwia mnie takie coss
Opublikowano

Nie żale się, ani nie chwale, tylko może ktoś, kto przeczyta ten temat, kiedyś natkie się na tego gościa, i sobie po prostu da leave z meczu zamiast tracic elo, tyle. A to że wyccarowałem ta gre nie ma tu nic do rzeczy.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

A ten skurwysyn powinien zostać zbanowany albo wykluczony na zbity ryj.Co to ma być że koleś feeduje jak chuj ateam się mało nie zesra żeby wygrać.Wkurwia mnie takie coss

Musisz ograniczyc lola, idz pograc w cos innego i serio ochlon bo za powaznie to traktujesz.

Koles nie feeduje w kazdej grze co widac na lolkingu, a tu chodziaz feedowal to wygral, wiec w czym problem.

Liczy sie wygrana

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

dpzi.png

Teraz pora zrobić temat z ostrzeżeniem o noobach, które robią <100 farmy w 10 minucie.

@Topic

Takim noobem z którymś kiedyś pewnie grałem jest BlitzCritz, serdecznie odradzam gry z tym typkiem, jedyna rada to dodge Q

Opublikowano

Teraz pora zrobić temat z ostrzeżeniem o noobach, które robią <100 farmy w 10 minucie.

@Topic

Takim noobem z którymś kiedyś pewnie grałem jest BlitzCritz, serdecznie odradzam gry z tym typkiem, jedyna rada to dodge Q

Ale jakoś 14/4 i wyccarowaną gre miałem, więc po chuj sie spinasz?

2d82fcx.jpg
Opublikowano
Musisz ograniczyc lola, idz pograc w cos innego i serio ochlon bo za powaznie to traktujesz.

Koles nie feeduje w kazdej grze co widac na lolkingu, a tu chodziaz feedowal to wygral, wiec w czym problem.

Liczy sie wygrana

Ja nie jestem wkurwiony.Taki mam styl bycia i zamknij pysk.

Chodzi mi o to że taki skurwysyn który umyślnie psuje innym gre odrazu bez żadnego pierdolenia powinien zostać banowany i koniec.

Każdemu może gra nie wyjść ale dlaczego musi innym psuć gre?Może ktoś traktuje to strasznie poważnie i ma dość wiecznego przegrywania przez takie szmaty?Wszystko ma swoje granice, a jak Ci taki wypierdoli w 10 meczach pod rząd to by się człowiek o stoickim spokoju wkurwił

Opublikowano

Ale jakoś 14/4 i wyccarowaną gre miałem, więc po chuj sie spinasz?

Skoro wygrałeś to po co płaczesz? Ostatnio zrobiła się mania na temat noobów i każdy się żali? Co mi to da, że go zignoruję? Wyjdę z kolejki skoro za 30min może się trafić jeszcze jeden taki albo i gorszy. Podaj resztę feederów, proszę wypisz mi tu listę z około 300 tysiącami nicków. Jeśli nawet nie 1/3 graczy LoLa bo każdy od czasu do czasu ma ochotę na trollowanie i nie mów, że ty też nigdy nie trollowałeś.

Opublikowano

Ja nie jestem wkurwiony.Taki mam styl bycia i zamknij pysk.

Chodzi mi o to że taki skurwysyn który umyślnie psuje innym gre odrazu bez żadnego pierdolenia powinien zostać banowany i koniec.

Każdemu może gra nie wyjść ale dlaczego musi innym psuć gre?Może ktoś traktuje to strasznie poważnie i ma dość wiecznego przegrywania przez takie szmaty?Wszystko ma swoje granice, a jak Ci taki wypierdoli w 10 meczach pod rząd to by się człowiek o stoickim spokoju wkurwił

To zamknij pysk, spierdalaj grać w lola tym swoim stylem bycia i wkurwiaj sie na każdego kto nie jest tobą (czy. gra tak zajebiscie że nie może wybić na jakieś normalne elo jak ty).

Może ten feeder tez mial taki zajebisty styl bycia że po fb dla enemy teamu idzie feedowac myslisz kurwa o tym? Pierdolony gimbus argumentuje sie stylem bycia.

Jeśli pragniesz wiecej czekam

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano
To zamknij pysk, spierdalaj grać w lola tym swoim stylem bycia i wkurwiaj sie na każdego kto nie jest tobą (czy. gra tak zajebiscie że nie może wybić na jakieś normalne elo jak ty).

Może ten feeder tez mial taki zajebisty styl bycia że po fb dla enemy teamu idzie feedowac myslisz kurwa o tym? Pierdolony gimbus argumentuje sie stylem bycia.

Jeśli pragniesz wiecej czekam

Bezproblemu wygrywam rankedy, ale też siedziałem w tym gównie zwanym elo hell i wkurwiają mnie tacy ludzie którzy uprzykrzają innym gre.

Zamknij pysk pachołku.(i co mi zrobisz?tak bardzo cie to boli omg:C)

Pomocnik
Opublikowano

Kolega chciał dobrze, a wyszło jak zwykle - został zhejtowany przez "kochany" polski naród.

Opublikowano

Cheatek na problemy na tle psychicznym , nie czytajcie co on pisze kto wie jeszce glupota przejdzie na was

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Powiedzial cwanaczek internetwo y. ktory pewnie ledwo co z elo hell wyszedl i mysli ze pro , musze cie zasmucic 1400 elo to nadal elo hell

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

A teraz wyobraźcie sobie, jak Administracja tego forum mogła dopuścić do tego że osoba z tak dużymi problemami psychicznymi została tutaj Moderatorem w 2-działach. Mi się to osobiście w głowie nie mieści, że ktoś kto powinien reprezentować swoim zachowaniem Moderatorów, mimo tego że już nie jest moderatorem, zachowuje się w sposób za który już dawno powinna zostać zbanowana.

Ex Moderator Tibia|Moderator Dark Orbit

@Topic.

Szansa że ktoś z nas trafi na tą osobę jest znikoma, i co więcej możemy się pocieszać że jeżeli ciągle tak trolluje/feeduje to nie spotkamy go na 1000 elo~ tylko 500~~ ;) Chłopak chciał wam pomóc, ostrzec, a wy go zjedliście. Dzięki za info, będę uważał na tego typka =)

Sygnatura.

Opublikowano

Powiedział random który mnie nei zna.

morda w dupkę trollki i idźcie z elo hell wychodzić;*

Tobie się wydaję, że ludzie z tego forum tylko w lola grają tak jak ty i nie mają nic lepszego do roboty?

Jak Ci się tak nudzi to weź spadnij do 600 elo i wychodź z elohell jak nie masz nic lepszego do roboty, bo większość NORMALNYCH ludzi ma jeszcze swoje życie poza LoLem. Jeszcze jeśli kogoś nie znasz nazywasz randomem... ogranicz LoLa do minimum randomie, bo ci się świat realny z LoLem miesza

heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...