Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anty-Screen

Gość Broniar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, czasami kiedy graliscie na jakims wh baliscie sie o screeny, wiec jak zrobic zeby byly one czyste?

Podczas gry krecimy sobie poprostu demko i gdy admin zrobi nam owe screeny wylaczamy haxa odpalamy demko i przewijamy do momentu robienia screenow. Voila w folderze cstrike/cstrike_polish są czyste ss'y

Nie pisać mi, że demko nagrywa też haxa bo tak nie jest, demko nagrywa tylko grę.

Opublikowano

Ale data się nie zgadza :)

Wrzucasz w rar, i wtedy gdy się wypakuje ss, widać jakby data edycji była z tej samej minuty co się rozpakuje, tak więc nie będzie dało się dojść.

Opublikowano

Wrzucasz w rar, i wtedy gdy się wypakuje ss, widać jakby data edycji była z tej samej minuty co się rozpakuje, tak więc nie będzie dało się dojść.

Załóżmy że zrobiono Ci ss o godz. 13:00.

Zanim otworzysz dekmo, dojdziesz do tej akcji, i zrobisz ss minie jakoś z 5/10 min. więc data nie będzie się zgadzać.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Od tego są programy zmieniające daty :)

Na jednej sieci byłem zbanowany z 6 razy za ssy, zawsze były ok. Jednak przerabiałem pędzlem i powoli.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

Lub odpalić cheata z antyss ;) To chyba najłatwiejszy sposób^^. Co do sposobu, który podał kolega, to znałem go już wcześniej i owszem - działa, ale z tą datą czasami są problemy, chyba że chce ci się ją edytować ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...