Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Shaco

Elitarny-96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem postać SHACO grałęm z 10 gier normalnie na topie albo bocie ogarnołęm ją więc zaczołem junglować

Jak jungluje to każdy sie sapie a jungluje w ten sposób

Blue potem wilki wilka dużego SMAJTUJE potem ustawiam turretki przed red bufem gdy turetki regeneruja sie co 15 sekund wiec w tym czasie zabijam wiedzmy potem red buffa a następnie golemy ale z nimi jest problem na styk je zabijam z 100/200 hp zostaje a potem albo GANK albo Ide do jungli po przeciwnej stronie za rzęką

Czy to dobry sposób ? na junglowanie czy polecacie inny a i itemy oczywiście składam pierwszą latarnie 1 item jaki kupuje to ( nie pamietam nazwy ale jest za 300 gold skłąda sie z latarnią ) i potiony ?

maci jakis inny sposób na junglowanie ?

Prosze podajcie linki z poradnikami filmiki itp

serdecznie pozdrawiam

sry ze tak chaotycznie to napisałem i z błędami ale na szybko pisałęm.

Opublikowano

Japierdole na was to można polegać po chuj pomóc lepiej sie przypierolić czcionki albo wjebać jakiśchujowy link japierodle...

Na you tube sa poradniki do shaco ale stare z 1 roku a moze sie cos teraz pozmieniało a po drugie to gram w lola od 2 tygodni

Jeśli jeszcze ktos chce wpierodlic jakis chujowy link albo niepotrzebny komentarz to CHUJ MU W DUPE

...

Opublikowano

to dopisz tam w google: s3

czy to takie trudne?

build w ad, kupujesz infinity phantoma i trinity, buciki mobility, guardian angel i frozen mallet.

robisz tak jak mówiłeś, ale nie idziesz do przeciwnika jungli

<>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

źle robisz (moim zdaniem)

przed 55s dajesz 2 pajacyki na wilki (jak do 55s nie zdążysz to 1 starczy) i bijesz tylko tego największego

po 55s dajesz na blue buffa i na 1.40 jest spawn wilków to zabijasz 1 potem blue I ZAPIERD...SZ na reda wroga (nie używasz smite)!!

dajesz pajacyki przed redem i czekasz na 2 junglera (2,20-2,50 powinnien przyjść więc śpiesz się! ale to zależy od junglera :) (raz w 4 minucie przyszedł :D (więc czekasz do 3,50 i robisz jego reda )

Gdy jungler przychodzi pajacyki mu nieźle hp zjadą a ty musisz tylko dobić :) (najprawdopodobnie będziesz miał first blooda ,ale pamiętaj że 2 skill to q!! )

Robisz jego reda (pajacyki dajesz ciągle i czekasz aż będziesz ich miał 2 minimum)

Wracasz i zabijasz wszystkie wilki co zostały i robisz tam co chcesz ale 1 pajacyka zostaw przy twoim redzie! (ward)

Będziesz miał spory lv więc masz q,w, i e na 2 poziomie (tak myślę) Wracasz do bazy i masz na całą latarnie, a jak nie to zostań troszke w jungli :)

I od 4lv gankujesz topa, blue wroga (jungler pewnie robi już albo zamierza zrobić) A potem robisz co chcesz ale ja polecam wbicie tego 6lv bo w tedy nawet jak spier...li pod wierze to idziesz klonem (wierza go atakuje) a ty zabijasz go ^^:)

Powodzenia :)

Opublikowano

witam co do shaco ulepszamy pierw zabaweczke poniewaz blue zwraca uwage na te zabawke a my go bijemy bez straty hp przez chwile (bo zabawka sie psuje) co do gankow gank shaco jest trudny dla ludzi ktorzy stosuja zabawke na gank poniewaz przeciwnik uciekajac biegnie szybko a zanim ty stawisz zabaweczke to on ucieknie wiec tego nie polecam shaco to denerwujaca postac na jungle dla przeciwnikow mysle ze pomoglem :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam ogolnie itemy napisane po Polsku wiec podam :D Buty ruchliwości > Latarnia Wriglla > Widmowy Tancerz > Ostrze nieskończoności > Hydra > Krwiopijec > sprzedajesz Latarnie :D > Anioł Stróż albo Lodowy młot :D To cały build-.-

Opublikowano

Btw robił ktoś jungle AP Shaco?

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...