Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tyle przegrać ;_;

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro każdy się chwali jacy są pro to ja się pochwale jaki jestem słaby ( a co mi tam, w końcu coś innego) macie mego screena:

statycg.png

już widzę te hejty

<>

Opublikowano

Nie każdy jest "Pr0" aczkolwiek jak na polaków nastało to będą Cie hejtować/obrażać etc.

Życzę lepszych wyników w przyszłości :)

Opublikowano

Nie każdy jest "Pr0" aczkolwiek jak na polaków nastało to będą Cie hejtować/obrażać etc.

Życzę lepszych wyników w przyszłości :)

najlepsze jest to, że w całej mojej historii w każdej grze był afk, w niektórych było 2 ;_;

to takie dziwne, że każdy z tych meczy był możliwy do wygrania -,-

<>

Opublikowano

jeśli nie miałeś takich wyników przed 23 to pewnie przez dobieranie przeciwników bo wtedy to się chyba zmieniło..

i też to mam ;|

Hejo

Opublikowano

masz staty 0/6 i chcesz wygrac pozdro 600 i to jest Kha mega op champion

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

masz staty 0/6 i chcesz wygrac pozdro 600 i to jest Kha mega op champion

mam takie staty bo się wbijam na 5 kiedy jest gra 3v5 ;_; ;D

@btw gdzie pisałem, że chcę wygrać?

<>

Opublikowano

przegrac rankedy i normale zeby zarzucic zdjeciem na mpc, jestem z ciebie dumny bohateru terazniejszosci podnies fms 9 i walcz ze mna u boku strasznych demonow z v2, rzuc wszystko i wyruszaj ze mna w swiat fantazji i przygod gdzie ludzka stopa jeszcze nie stala, plyn po waskich strumykach po rzekach mlekiem i miodem plynacych

nie lekajcie sie!

Opublikowano

przegrac rankedy i normale zeby zarzucic zdjeciem na mpc, jestem z ciebie dumny bohateru terazniejszosci podnies fms 9 i walcz ze mna u boku strasznych demonow z v2, rzuc wszystko i wyruszaj ze mna w swiat fantazji i przygod gdzie ludzka stopa jeszcze nie stala, plyn po waskich strumykach po rzekach mlekiem i miodem plynacych

nie lekajcie sie!

w

wolę chodzić z ribem, lepszy bo mental jestem, więc nie podniose twego fms'a bo jest do niczego ;(.

@btw wrzuciłem zdjęcie bo każdy się chwali jaki pro jest ;D

za przygodami to ja tam nie przepadam, co powiesz na jakąś akcje?

kupimy sobie po nimfach +9 i będziemy napierdzielać w jakich słabiaków z fms'ami

<>

Opublikowano

@up Kowal chytry zaraz spali. Wyruszmy w kraine tibii moi tibijscy bracia !

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

No, ja ostatnio pykałem Pantem, i się zastanawiałem, budować Plate Armora na +4, czy jednak zbierac golda na trollach w Venore i zarzucić Noble Arma. Niestety, padłem na jakimś pk o nicku Talon, i gold poszedł się... Na szczęście wyżebrałem w depo Warmoga na +0 i poszło wyccarować gre.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Dodaj sobie mastery, żeby BoHy dostawać na start (+20 speeda), żeby wycarrować grę najlepiej farmić na rotwormach koło thais, możesz się tam dorobić na warmoga albo knight armor. Ostatnio odkryłam, gdzie łatwo można zarobić na plate seta w 10min i teraz już mam 1,8k elo. Jak Ci się uda to picknij trynda i idź na ezo, koło BO tam też może wypaść rib, potem wracasz do bazy i na +9. Jeśli się zastosujesz do tych rad twoje elo momentalnie wzrośnie nawet jeśli będziesz przegrywał przez noob team

Opublikowano

Jakieś 6 miesięcy temu 16 przegranych pod rząd - rage na 2 tygodnie i na powrót fajnie.

Potem jakieś 2 tygodnie temu w jednej serii meczów postanowiłem mieć w dupie supportowanie i 16 przegranych pod rząd ponownie.

Tak to już bywa.

Dziś już np. żadnej przegranej i miła zabawa Threshem 13 winów pod rząd w tym ranked w którym tak nafeedowałem kolegę, że trzasnął pentakilla =D

Czasem gorsze się ma dni czasem lepsze. Polecam grać z duo kolegą.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...