Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

dilergkm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. mam mały problem stawiałem serwer dużo razy nie wiem z 10 stosowałem się do każdego nawet 1 m0psika który miał chyba z 50 pkt. nie jestem ne0 i nie rozumiem dlaczego za każdym razem gdy stawiam już jest 100% serwa zawsze wyskakuje Connetion refused network is unreachable i to wyskakuje za 1 razem od razu raz to i co 2 raz drugie. wkurza mnie to bo mam dobrego kompa neta 8 mb/s i chciał bym postawić serwa. taka mała prośba do was mógł by mi ktoś pomóc przez "Team Spekaer" mówił by mi krok po kroku co i jak. jak coś niech odpisze w temacie lub na GG: 8879595

Opublikowano

siema. mam mały problem stawiałem serwer dużo razy nie wiem z 10 stosowałem się do każdego nawet 1 m0psika który miał chyba z 50 pkt. nie jestem ne0 i nie rozumiem dlaczego za każdym razem gdy stawiam już jest 100% serwa zawsze wyskakuje Connetion refused network is unreachable i to wyskakuje za 1 razem od razu raz to i co 2 raz drugie. wkurza mnie to bo mam dobrego kompa neta 8 mb/s i chciał bym postawić serwa. taka mała prośba do was mógł by mi ktoś pomóc przez "Team Spekaer" mówił by mi krok po kroku co i jak. jak coś niech odpisze w temacie lub na GG: 8879595

Wypakuj pliki od nowa...

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...