Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Serwer dedykowany minecraft | Nowy SkyBlock | Dyskusja

Piggie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Otóż mam pomysł na stworzenie serwera SkyBlock, lecz myślę nad zrobieniem większych wysp, tzn. Dostaniemy wyspę przykładowo 50x50 ze skrzynią (itemki). Pomyślałem też, że będzie na niej ( po każdej stronie ) trochę z każdego biomu (Dżungla, pustynia, las, śnieg + może jakieś nowe biomy ). To Wy wybierzecie po której stronie się osiedlicie. Dodam też parę potrzebnych pluginów.

To tak, chcę wiedzieć co myślicie o takim pomyśle. Jeśli zobaczę, że pomysł Wam się podoba to od razu zabieram się za robotę. Takiego serwera jeszcze chyba nie ma, więc może być ciekawie :)

Tak więc wypowiadajcie się pod tym tematem, dawajcie swoje pomysły co można by dodać , co zmienić. Im więcej postów tym lepiej.

Oczywiście potem rekrutacja na adminów, technika etc ale tak jak już napisałem po Waszej ocenie.

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Opublikowano

Wiesz, chciałbym na razie, aby użytkownicy zainteresowani pomogli mi dopracować serwer + sam myślę jeszcze jak to dokładnie będzie wyglądało.

Opublikowano

Ludzie się nie udzielają :) Więc chyba sam pomyślę co i jak :) Na serwer potrzebowałbym kilku adminów/moderatorów, technika, budowniczych i fajnie jakby znalazł się jakiś sponsor. Chcę, żeby serwer wypalił. W najbliższym czasie zacznę rekrutację, na początek najpotrzebniejszy jest technik. Musiałby mi pomóc w pluginach. Więc zrobię wzory podań i wstawię.

@EDIT

Jeszcze zapomniałem. Z budowy screenów nie będę wrzucał, lecz chyba wrzucę filmiki na kanał YT.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie się nie udzielają :) Więc chyba sam pomyślę co i jak :) Na serwer potrzebowałbym kilku adminów/moderatorów, technika, budowniczych i fajnie jakby znalazł się jakiś sponsor. Chcę, żeby serwer wypalił. W najbliższym czasie zacznę rekrutację, na początek najpotrzebniejszy jest technik. Musiałby mi pomóc w pluginach. Więc zrobię wzory podań i wstawię.

@EDIT

Jeszcze zapomniałem. Z budowy screenów nie będę wrzucał, lecz chyba wrzucę filmiki na kanał YT.

jestem zinteresowany tym serwerem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...