Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam przerobione psp, nie czyta mi gier iso z karty pamieci

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jaką przeróbka to robileś?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Wejdź na kartę pamięci PSP przez komputer. masz tam na 100% Folder PSP... Nie wchodź tam, zrób folder ISO na samej karcie i tam gry wrzucaj. Jak nie działają dalej, skopiuj plik z karty na dysk i sformatuj przez konsole. Teraz wrzuć wszystko na PSP i gry wgraj jak napisałem na początku. Mam nadzieję że Pomogłem. B)

pzdr Kuba

Opublikowano

a jaką przeróbka to robileś?

Soft 6.60 ZHERO :P Jakies proUpdate itd, nie znam sie na tym.

Wejdź na kartę pamięci PSP przez komputer. masz tam na 100% Folder PSP... Nie wchodź tam, zrób folder ISO na samej karcie i tam gry wrzucaj. Jak nie działają dalej, skopiuj plik z karty na dysk i sformatuj przez konsole. Teraz wrzuć wszystko na PSP i gry wgraj jak napisałem na początku. Mam nadzieję że Pomogłem. B)

Nie rozumiem ,jaki plik? :P

61093c6efb.png

Opublikowano

uruchamiasz psp przechodzisz do system informations i tam masz czy masz przerobione jezeli nie stale to musisz jeszcze raz przerobic a jak jest przerobione to w glownym menu kliknij : "select" i tam masz kilka opciii podaj je bo dawno nie przerabialem takiego psp :P teraz przerabiam psp vite :P

abszorekzmniejszaczpl77.png

Opublikowano

Wydaje mi sie ze tu o downgrade chodzi. Przerabiales psp na sofcie np. 6.50 a zaktualizowales do 6.60

Nie, ja juz mialem soft 6.60 i niby go przerobilem.

uruchamiasz psp przechodzisz do system informations i tam masz czy masz przerobione jezeli nie stale to musisz jeszcze raz przerobic a jak jest przerobione to w glownym menu kliknij : "select" i tam masz kilka opciii podaj je bo dawno nie przerabialem takiego psp :P teraz przerabiam psp vite :P

W System Informations jest napisane ze mam 6.60 PRO-B9

Jak klikne select wyskakuje mi PRO VSH MENU i pod tym CPU CLOCK XMB, CPU CLOCK GAME, USB DEVICE, UMD ISO MODE, ISO VIDEO MOUNT,RECOVERY MENU,SHUTDOWN DEVICE, SUPPEND DEVICE, RESET DEVICE, RESET VSH i EXIT.

61093c6efb.png

Opublikowano

Podłącz PSP do Komputera.

Zrób Folder ISO.

Wklej tam Gry.

Powinno działać.

Juz 2 osoby tak pisaly i jakbys przeczytal temat od deski do deski to bys wiedzial ze to nie pomoglo ...

Nie pojawiaja sie w psp?

Usun przerobke i jeszcze raz.

Jak to zrobic? :|

61093c6efb.png

Opublikowano

@up

Wtf?