Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Strona WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć niezwłocznie potrzebuje waszej pomocy. Nie wiem czy to odpowiedni dział (przepraszam)

Chodzi o to że nie mogę wejść na stronę ( forum ) inni mogą wchodzić bez problemu a ja nie mogę i cały czas wyskakuje mi to

beztytuuool.png

Proszę POMÓŻCIE !!

Opublikowano

Otwórz Komputer i w pole adresu wklej to:

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

Teraz edytuj plik o nazwie "hosts" (za pomocą edytora tekstowego).

Dodaj do niego mniej-więcej taką linijkę:

adres.ip.forum       forum.domena.pl

@EDIT:

Adres IP strony sprawdzisz wchodząc:

Menu - W pole szukaj wpisz CMD i kliknij enter - W wiersz poleceń wpisz "ping strona.pl".

A jak nie możesz znaleźć adresy IP strony, to wyślij mi na PW adres, ja lookne jakie ip ma to forum ;P

@PS: Ewentualnei możesz zrobić formata - to pomaga na wszystko ^^

897771404427433574016.png

Opublikowano

Ale patrz. Na telefonie mogę wejść na to forum a na komputerze nie. Jak mogę ręcznie aktualizować te DNS-y . Mam zadzwonić do swojego dostawcy internetu ?

Opublikowano

Nie możliwe, że nie działa ci sposób podany przeze mnie. Nawet jeżeli strona została założona pare godzin temu, to ten sposób powinien działać.

897771404427433574016.png

Opublikowano

Ale patrz. Na telefonie mogę wejść na to forum a na komputerze nie. Jak mogę ręcznie aktualizować te DNS-y . Mam zadzwonić do swojego dostawcy internetu ?

Miałem identycznie. Poczekaj do 72 godzin po wysłaniu zlecenia na zmianę DNS'ów i wtedy spróbuj ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...