Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bład podczas właczania lol'a

koniu98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobilem formata pobralem lola. I chce właczyc tego lola i wyskakuje mi bład ze nie można wczytac direct 3d sciagnołem directa 9 bo mam windowsa xp i nadal jest ten sam błąd. Wie ktos moze jak mozna rozwiązac ten problem bardzo prosze o odp.

Opublikowano

Zainstaluj net framework 3.5 bądź 4.0 ze strony producenta (microsoft).

Jaki masz zainstalowany service pack? Jaką masz kartę graficzną? Działała Ci gra przed formatem?

Opublikowano

A masz zainstalowane microsoft visual c++?

Ponawiam pytanie, jaką posiadasz kartę graficzną i czy wszystkie najnowsze sterowniki masz zainstalowane?

Pobierz to i zainstaluj, mam nadzieję że pomoże.

http://pobierz.pl/files/direct3d

Zapomniałem o tym, na jakiej partycji masz zainstalowanego lola? Ja miałem problem z odpaleniem gdy miałem zainstalowanego na partycji systemowej.

Opublikowano

systemowej czyli jakiej mozesz rozwinac czy ze gdzie ja mam tego lola zainstalowac

Jezeli mam wgrane najnowsze sterowniki to co moze byc jeszcze przyczyną tego błedu

Opublikowano

lola mam na D w program files instaleke pobieralem 3 razy ...

ehh to mnie juz pomalu wquza ten lol ..

A moze toze go przeinstaluje to cos mi da jak bys poradził

Opublikowano

Hmm.. ja miałem taki sam problem lecz bardzo dawno (u kolegi) wrzuciłem mu instalkę z pendrive i nie mógł zainstalować (ten sam błąd co u Ciebie) a jak pobrał z orginalnej strony to działało.

Możesz spróbować ten reinstall aczkolwiek nie obiecuje że to coś zdziała, spróbuj naprawić grę (przy włączeniu dezinstalatora).

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...