Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][WarZ][Zombie+PvP] Ugrani.pl Sivir WarZ Zombie+PvP Zapraszamy!

Zachitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla Moderatora - Proszę o usunięcie starego tematu, jeżeli jeszcze istnieje!

Sivir

IP: sivir.maxc.pl:25625

Serwer minecraft oparty na Zombie oraz PvP

Wchodząc na serwer zaczynasz jako zwykły gracz. Posiadasz skórzany ekwipunek, drewniany miecz, łuk, 2 chleby oraz 2 bandaże. Życie się tu normalnie nie regeneruje. Zdobywasz je jedząc lub używając bandaży. Wprowadzone są nowe bronie takie jak np: Kusza oraz paraliżujący diamentowy miecz. W swiątyni jest sklep z dodatkowymi przedmiotami, wzmocnieniami. Zloto zdobywasz zabijając zombie oraz graczy. Są dostępne nowe achievmenty za zabijanie graczy oraz zbieranie zlota. Mapa urozmaicona jest o ukryte skrzynki z przedmiotami. Skrzynki odnawiaja sie co 45sekund do 5 minut. Reszte dowiesz się na serwerze. Lecz jeśli nie znajdziesz odpowiedzi napisz na forum, lub na TS3

Kilka screenów:

28781039.png

70120242.png

45812465.png

Opublikowano

Serwer może i fajny, ale administracja - poje.... bynajmniej jeden tak zwany "Król" (chyba swoich majtek...), który kiedy wbił i jakiś gracz mu napisał, że miałem 3 razy bana niby, od razu zbanował... Co to ma znaczyć? Nawet żadnego uzasadnienia nie było, dziecko i tyle.

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Thriad... Wczoraj miałeś killaure. Lecz nie zdążyłem Cie zbanować więc dzisiaj to zrobiłem.

Uzasadnienie podałem w powodzie. Mimo, że nie muszę go podawać. Mam prawo wyrzycić sobie kogo mi się podoba.

@STOP OFFTOP!

Opublikowano

@Zachitsu

Kiedy niby? ... Powodu żadnego nie było, a nie zdążyłem... piszesz na klawiaturze komende 10 minut? Rozumiem, żeby zbanować Dragoniccka, który lata z killaurą na spawnie i jej nie wyłącza, ale mnie, który ma 20 killi mimo iż grał na tym serwie 4/5h?

SERWERA NIE POLECAM

ADMINISTRACJA - PRZEDSZKOLE

za duża sygna RMCF

Opublikowano

+ a i ciekawe czemu mi dałeś bana, nie po tym, że mam niby killaurę, tylko jakiś gracz ci powiedział, że miałem rzekomo bana 3 razy?

za duża sygna RMCF

Opublikowano

Nie zawsze mogę używać komend. Gdy gram normalnie, mam zablokowane komendy, musze odczekać 3 minuty w swiatyni by się odblokowały.

I przestań offtopować.

Thriad Wysłano dziś, 13:27:

co to ma kurwa znaczyć? ja myślałem, że to fajny serwer, a ty pierwszemu lepszemu dzieciakowi w bujdy wierzysz, że niby 3 raza bana miałem... pojebany jest... i w sumie ten niby "Król" pewnie ty to też jakieś dziecko? Ban bezpodstawny? I niby IP zmienne mam, hahahah...

Zachitsu Wysłano dziś, 14:08:

Myślisz, że zbanowałem Cię tylko dlatego, że ktoś tak napisał?

Jeśli tak to się grubo mylisz. Bana masz za wczesniej, z killaura na spawnie latałeś, Dragoneckk nic nie ma, streamował mi na skype. Co do Ciebie mam pewność, że miałeś killaure.

Opublikowano
Hahahhah skąd masz taką pewność? A ja może mam pewność, że Dragonickk coś ma? Oszust jesteś, dziecko i tyle. Admini powinni być niezależni od graczy, a ty w każdą bujdę wierzysz...

A i niby z killaurą na spawnie latałem? Taa... dobra ta dyskusja nie ma sensu,

nie polecam serwera,

a na pewno nie administracji.

serwer podróbka MineZ z mapą survival games... to wszystko.

za duża sygna RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...