Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Długie ładowanie

Night1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój problem polega na tym, że strasznie długo ładuje mi sie gra po kliknięciu kontynuuj na koniec meczu. Mapka ładuje mi się okolo 10-15 sekund, a po kliknięciu kontynuuj czekam 30 sekund. Poradzi ktoś coś na to ? :D

edit. dodam też, że mam po 80-100 fps

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć pandomediabooster jak włączasz lol. Weź ustaw swoje ustawienia nie jakieś stabilne itp spróbuj najpierw najmniejsze potem stopniowo zwiększaj jak będzie troche lagować to zostaw . Widzę, że masz dużo FPS.

Opublikowano

to napewno nie wina ustawień bo na max ustawieniach mam 80-100 fps. Wszystko co sie da mam na max i w grze nie scina nic, dopiero podczas wyłaczania lola mam laga na 30 sekund

Opublikowano

Najwidoczniej nie da rady niczego zrobić w tej sprawie, aczkolwiek pobierz ccleaner - użyj czyszczenia historii/cookies itp., wyczyść/napraw rejestr.

Pobierz (Auslogics Disk Defrag) bądź użyj defragmentatora dysku wbudowanego z windowsem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...