Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Black ops 2 mp ban

BlowCiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, ostatnio dostałem bana w bo2, jak wchodze do gry to mam napisane, że mam zablokowaną na stałe możliwość grania na serwerach multiplayer, ale w statusie VAC jest napisane, że mam bana tylko na MW3 (czitowałem), ale o BO2 nic nie ma napisane. Nie wiem co moge teraz zrobić, bo w black ops'ie 2 nie czitowałem. Pisałem do steam support, ale odpisali mi tylko żebym sprawdzić status VAC i, że support nie może nic z tym zrobić. Pomoglibyście ? :]

Opublikowano

Może masz bana za wyzwiska rasizm itp itd (są to bany tymczasowe) , poczekaj z 1msc , jak nie to zacznij się kłócić lub wyślij do valve list

Budowniczy
Opublikowano

Nie wiem jak to jest ale dostałem bana na black ops 1 za ten hack na zlote bronie I mam przestroge może sam wyciągniesz wnioski.Gry juz nie kupuje na tam to konto jest odludem powiedzmy szczerze kup na nastepny raz gre na nowe konto albo nie czituj bana za nic nie dostajesz.>>>>>Lekki offtopic

Co do tematu grałeś jakiś mecz ? Z tego co widziałem na forum nie było jakiś hacków do black ops 2. Jedynie możesz sie z nimi w zaistnialej sytuacji kłucic ale to ci raczej nic nie da.Nic z tym nie zrobisz możesz jedynie czekać ban może minie.

Opublikowano

Od zbanowania nie mineły jeszcze dwa tygodnie więc moge poczekac może to tylko jest tak napisane ze na stałe a jest tymczasowo. Poczekam jeszcze z tydzień.

Budowniczy
Opublikowano

@2up

Eh nie używał czitów.Więc nie mógł zostać zbanowany przez jakieś ,, TAM " TAC.

@up

Poczekaj poczekaj i tak nic narazie nie zrobisz. No chyba że możesz tracić czas na rozmowie z nimi.

Opublikowano

Nie wiedziałeś o tym że VAC daje bany nie na gre, ale na jej silnik? Tzn. jeśli masz VAC bana na MW 3 to w BO 2 też nie pograsz bo obie gry są na tym samym silniku.

Opublikowano

Itu sie nie do końca z tobą zgodze kolego ,albo to ja mam jakiegoś farta albo to kolega u góry ma jakiegoś buga,lub został naznaczony xD ,dosłownie mam bana na mp MW3 ale śmigam na bo2 cały czas ,nawet wam powiem że grałem jeszcze jak wh działało i ostatni dobry no-recoil ,exp bot croshari,dosłownie wszytko co było na bo2 używałem a tu nadal nic,nawet po dzisiejszym uptade . Tak przy okazji odświeżcie dizał Bo2 nowy temat :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...