Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z FishingBot'em na PLu.

KamilMGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Otóż wczoraj ze strony kamera ( www. metin2mod . tk ) sciagnalem sobie fb, ktorego polecil mi kolega. Niby wszystko ok, sciagnalem . Wgralem do folderu z modem wrzucilem te pliki, wpisalem ten tekst notatnikiem do jakiegos tam pliku i odpalilem. Cala noc elegancko chodzil, kilka malzy wylowionych. Rano wstalem pogralem chwile i gdy musialem isc na trening, znow chcialem sobie wystawic i wystawilem, doszla malza czy tam dwie ;) Pozniej gdy wrocilem i pogralem to chcialem wyjsc na osiedle spotkac sie z znajomymi itd. i chcialem sobie wystawic fb, aleeee.... niby klikam i jest ok zarzuca wedke ale albo wywala po zarzuceniu, albo zarzuca chwile czeka wyciaga wedke i znow wywala ;c Probowalem juz kilka sposobow, ale jestem bezsilny. Zalezy ale raczej wywala gdy wyciagnie wedke . Czasami chwile po zanurzeniu ;/ Jest jakis sposob zeby to dzialalo? Dziwne bo nic nie mieszalem i tak w ciagu godziny moze dwoch ew. trzech wszystko sie popsulo. Bardzo ten fb jest mi potrzebny, jak ktos mi dokladnie wytlumaczy ocb i jak to naprawic nagrodze + czy czym tam chcecie. Pozdrawiam! I licze na w miare szybka odpowiedz.

Opublikowano

Jeżeli masz możliwośc, przeinstaluj metina z FB na inny dysk wyłącz anty wirusa i uruchom go przez administratora.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...