Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Citizens 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj kiedy dodałem plugin Citizens 2 chciałem dodać NPC'ta. Wpisuję komendę, jednak nic nie działa i żaden komunikat się nie pokazuje.

Dam + za pomoc.

Opublikowano

Wpisujesz komendę /npc create nazwa i nic? Podaj listę pluginów, próbowałeś przeinstalować plugin?

Opublikowano

@up Citizens żadko kiedy gryzie sie z innymi pluginami

@topic Możliwe, że zainstalowałeś plugin (Citizens) pod złą wersje - nie odpowiednią do Bukkita, na którym stawiasz serwa :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Hahaha - jesteś pewien, czy wstawiłeś plik: Citizens.jar do folderu: "plugins" ? :P Może idiotyczne pytanie, ale wole je zadać xD

Hm.. Chyba nie obejdzie się bez udostępnienia nam listy pluginów, bo są 3 możliwości:

1. Nie masz permisji,

2. Citizens gryzie się z jakimś pluginem

3. Źle wgrałeś plugin :P

Opublikowano

Orebfuscator,WorldEdit,Vault,Vote,MultiverseCore,PermissionsEx,WorldGuard,AutoMessage,iConomy,AuthMe,Reservations,

OpenINV,SimpleSpleef,ModifyWorld,PlayerStatusSigns,AutoSaveWorld,ButtonWarp,Essentials,Citizens,Jobs,MultiVerse-Portals,

EssentialsSpawn,EssentialsGeoIP,UltraBans,AZRank,LWC,ChestShop,EssentialsChat,SimpleRegionMarket

A plugin wpakowałem dobrze.

Moje permissions:

SarokazX:

permissions:

- '*'

Opublikowano

@up Po co mówisz to samo co ja? -.-

@topic To nie wiem co może być problemem... Spróbuj może usunąc wszyskie pluginy (zrobic backup) i zainstalowac tylko permissionsEx i Citizens, i jeżeli będzie działac, wiesz ze jakis plugin cos psuje, a jak nie będzie działać, to i usuń PermissionsEx i daj poprostu przez konsole sobie OP'A.. I wtedy sprawdz Citizens :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...