Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info!]Zmiany w Zhonyi

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na oficjalnych amerykańskich forach Riotu znaleźliśmy następującą wypowiedź Morello – osobę nadzorującą rzeczy pojawiające się w grze oraz balans:

For AP, we think there’s an item gap here. Xyph and I were just chatting about this the other day. The goal is to give an AP/armor mid-tier item. It needs to let you start cloth/5 for keeping mid AD honest, build into a new late-game item (maybe not initially, but want to do it) and replace the chain vest in Z Hourglass.

Receptura zhonyashourglass.png zostanie prawdopodobnie zmieniona i chainvest.png zostanie zastąpiony nowym itemem.

http://how2win.pl/nowy-item-i-zmiany-w-zhonyi/

Opublikowano

Wczesniej byla o tym juz wzmianka. Podobno ma byc to cos jak hexdrinker tylko z ap.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Warmage plate:

+25 AP

+30 Armor

UNIQUE Passive: Killing a unit grants 0.5 bonus Armor and Ability Power. This bonus stacks up to 30 times.

(0.5 bonusowego armora i AP za każdą zabitą jednostkę - maxymalnie 30 stacków)

Budowa : 2 x cloth armor + Księga zniszczenia + 125 gold

info ze strony o lolu (RoG) - o nieoficajlnym update PBE

wikmk9.jpg

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że zhony'i już nie będzie? POZDROWIENIA! Nie będzie już trollowania :< przerzucam się na only support/top xD

Opublikowano

Hmmmm.... Znając Riot to nie dość, że zmienią recepture, to jeszcze znerfią cały item. (moje przypuszczenia)

R.I.P.

Opublikowano
Czyli mam rozumieć, że zhony'i już nie będzie? POZDROWIENIA! Nie będzie już trollowania :< przerzucam się na only support/top
Z czego to wnioskujesz? Podany został tylko nowy item z którego będzie składana zhonya. I szczeze mowiąc cieszy mnie to bo ten item jest w miare dobry :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...