Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO!] Prawdopodobny nowy ADC

Bezimienny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś to już bodajże było o tym... O ile dobrze kojarzę fakty ma to być postać podobna do Seju i Ashe ale nie jestem tego pewna : P I chyba to będzie kobieta :D

Opublikowano

Mozecie przestac kopiowac kazdy news z how2win? :P Moze zrobic jeden temat w ktorym beda wszystkie newsy?

Topic. Postac nie bedzie op bo riot po zabawach z diana i rengarem nauczyl sie dobrze balansowac postacie. Najwyzszy czas na ad carry dawno juz nie bylo.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Mam złą wiadomość dla ludzi, którzy myślą że to będzie ADC ;C

Attributes: Support, Mage, Ranged, Recommended.

Health 40 (Average) Attack 20 (Weak) Spell 90 (Strong) Difficulty 30 (Easy)

Źródło : http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=820129

@edit prawdopodobnie wprowadziłem was w błąd, gdyż nie spojrzałem na datę dodania . Ale mimo wszystko, żeby Ci co myślą że to będzie ADC, niech trochę ochłoną xD

Opublikowano

Mozecie przestac kopiowac kazdy news z how2win? :P Moze zrobic jeden temat w ktorym beda wszystkie newsy?

Topic. Postac nie bedzie op bo riot po zabawach z diana i rengarem nauczyl sie dobrze balansowac postacie. Najwyzszy czas na ad carry dawno juz nie bylo.

Nie dokońca nauczyli się balansować postaci ponieważ rengar nadal jest "przesadzony"

Dochodzi jeszcze sprawa Dariusa...

Postać łatwo skontrować natomiast ktoś troszkę ogarnięty w tf-ach sieje spustoszenie samym ulti

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

właśnie zaczęło mnie wkurwiać to ze każdy to kopiuj -> wklej to co ? ja nie moge ? *^^

Tia widać to na trashu który jest op, vi op, wszystko co nowe jest op. Diana nadal jest przesadzona. Grałem przeciwko niej. wbiła 6 lvl to combo i po mnie pod wieżą (moją xD) i na koniec staty 3x/3 chyba

Czekam na „prawdziwego” junglera.

a lee sin?

Opublikowano

Mam złą wiadomość dla ludzi, którzy myślą że to będzie ADC ;C

Attributes: Support, Mage, Ranged, Recommended.

Health 40 (Average) Attack 20 (Weak) Spell 90 (Strong) Difficulty 30 (Easy)

Źródło : http://na.leagueofle...ad.php?t=820129

Ale to nie jest postać stworzona przez RIOT.

To sa tylko proponowane postacie od graczy.

Więc z kieruj się tym tematem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...