Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam planuje kupic telefon samsung galaxy s2 i mam pytanie czy s2 bedzie jeszcze modny? bo juz jest 1,5roku a dalej sa reklamy np w play to brac ten telefon za 1400-1500 czy kupic coś innego? chodzi o ładny nowy telefon w cenach do 1500zl i z prockiem minimum 2rdzenie powyzej 1ghz

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Opublikowano

nie rozumiem stwierdzenia "czy telefon będzie jeszcze modny?" z tego co ja wiem to telefon ma spełniać swoje funkcje a nie wygladac a po 2 to nie film james bond i żadna laska za ładny telefon nie wsiadzie ci do auta.

modne to mogą być klapki kubotty.

@top bierz go jest dobry sprzęt

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

wy mi doradzaie s3 ale nie bo kolega ma i się załamał miał go 1dzien i wymienil na ace2 bo s3 tak sie scinała a jak gral w gta vcs to po pół godziny telefon sie wyłonczył z przegrzania i s3 tez nie należy do najlepszych telefonow ... spadnie i po telefonie za 2tys.... a po za tym gdzieś przeczytalem że komuś spadl i ekran sie rozwalil i procek a telefon spadl z 40cm....... s3 to telefon bardziej do zabawy i firmowy a nie taki że do szkoły go wezniesz jak pujdziesz ze szkoły puszczisz nute z open fm :D

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

ojj kolega chyba tego sgs3 nie miał ^.^ SGS3 ( Samsung Galaxy S 3) ma gorilla glass 2, czyt hartowane, ponoć bardzo mocne szkło, nie ma szans żeby pękło po zwykłym upadku z 40 cm. Weź S3, a nie pożałujesz, ace2 nie ma nawet sensu ( s3 ma o wiele lepsze hardware), no i się najpierw zastanów czy ty takiego telefonu potrzebujesz :) bo robisz takie błędy że masakra, można pomyśleć że masz 12 lat, jeśli właśnie tyle masz to rzeczywiście S3 nie ma sensu, bo poprostu Ci go ukradną i tyle z tego będzie :P

Opublikowano

nie rozumiem stwierdzenia "czy telefon będzie jeszcze modny?" z tego co ja wiem to telefon ma spełniać swoje funkcje a nie wygladac a po 2 to nie film james bond i żadna laska za ładny telefon nie wsiadzie ci do auta.

modne to mogą być klapki kubotty.

@top bierz go jest dobry sprzęt

dokładnie.

co do tematu, mam S2 i S3, jak kupiłem S3 to S2 poszedł w odstawke, ale jak miałem S2 to byłem bardzo zadowolony i spełniał moje oczekiwania, te 1,5 roku temu był naprawde super... czy Xperia T? nie wiem, podobno, sony nie umie robić smartfonów ale Xperia T to taki bondowski telefonik, moze lepszy ;>, iPhone'a nie ma sensu kupować, bedziesz chcial placic za gry w dolarach? nie sądze, przepłacisz a i tak nie bedzie tak dobrze.

co do posta UP o gorilla glassie 2 no to faktycznie tak jest, mocny ekran, nie brudzi sie od palców nawet, kolega ma S3 i troche ubrudizł palcami, ale nie wazne jak ubrudził to i tak przetarł o spodnie i było znowu ok :) 2 razy przez pare miesiecy od kupna mi upadł i nic sie nie stało, żadnej rysy, nie wazne ze telefon jest taki wytrzymaly, wazne jest to zeby szanować a nie miec wjb i nie obawiac sie ze cos mu stanie tak? :> no a jego płynnosc powala ^^

co do autora to serio masz 12 lat i Twoje zycie to minecraft, kup tą nokie 3310 (czy jak kolwiek sie nazywa ta niezniszczalna nokia stara) i sobie lataj po ogródku i wal w ziemie, moze Ci drewno itd wypadnie... haha.... co Ty sie spodziewasz po takich smartfonach? zeby były nie tylko zajebiste w srodku ale zeby tez byly super wytrzymałe? Twoj kolega musial kupic za 200 zł na allegro podróbke S3 albo to wgl nie było S3 : ) sam nie masz, sam nie probowales a mowisz ze gówno... sam jesteś gównem... zreszta, po co Ci taki dobry telefon jakbys i tak nie umial docenic? kup byle co zeby mozna bylo smsowac/dzwonic i juz, pis joł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...