Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki 2 skill u BM ?

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zrobiłem sure BM i jako pierwszy skill dałem duszek (mogę jeszcze cofnąć) i moje pytanie jak dalej dawać skile co po duszku co dalej i tp chcę wbić surze 75 lv (podexpie się) sura ma być do pvp lajkuję ;p

xxx

Opublikowano

Stereotypy... jeśli to postać do PvP to na pewno nie będziesz walczył już na 35 levelu, dlatego lepiej wybrać Ognisty Duch --> Mroczne Uderzenie --> Mroczna Ochrona --> Sferka, a potem Ogniste Uderzenie i Duchowy Cios.

Opublikowano

Duch>Sfera>Mroczne>Ochronka ;x (Chyba, że bd wbijał ochronkę od razu na G to po sferce )

Jak by ktoś nie wiedział to ochronka na PL'u daje na 1pkt tyle samo co na m1 ;x

Opublikowano

PvP: Duch>Sfera>Mroczne>Ochronka

Wojny: Mroczne>Ochronka>Sfera>Duchowe/ogniste

Jeśli sam expisz to ochronka 1 na m ;)

Opublikowano

Ochronka pierwsza czemu? BO daje defa i na kazdym poziomie daje 33% abs tylko tym lepiej rozwinieta tym mniej pe bierze /duch/sfera/mroczne/duchowy

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

Opublikowano

Duszek -> Mroczna Ochrona -> Sfera -> Duchowe - > Mroczne - > Ogniste

Według mnie taki build , czemu bez ognistego ? Bo jak wiemy sura wp nie jest bodym ze walczy z bliska a gdy podejdziemy z takim ognistym mozemy dostać combo od bodego, wp, lepiej przyjąć taktykę oddalania się od przeciwnika i używania skilli, które ładują się dosyć szybko.

Minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...