Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zmiana bonów przez bs

notobanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bs z kamermoda ( Switchbot v1.7 by RealFreak ) i jest to mój pierwszy więc mam parę pytań co do korzystania.

A więc 1:

Jeżeli ustawię np. 1 bon - 15 miecz

2 bon - 15 dzwony

a bot wylosuje mi na odwrót to zaakceptuje go i przestanie szukać czy też będzie szukał dalej ?

2:

Czy bot po znalezieniu bonów sam stopuje ? Czy trzeba samemu patrzeć i dać zatrzymaj ?

3:

Ile schodzi średnio i jakie koszty są wbicia 3 i 4 x 15 abs do kolczyków/branzy/nasz. ?

Z góry dziękuję i proszę o szybką odp. w zamian obiecuję + :)

Opublikowano

1. Tak

2. Jeżeli wszystkie wybrane przez Ciebie bonusy będą w itemie to przestanie.

3.To wszystko zależy od szczęścia, może to być po 10 zmianach a moze po 1000. Różnie to jest :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o 3pytanie to musisz uzbroić się w cierpliwość mi czasami bs chodzi 3dni na okrągło i bonów nie ma :)

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Wielki dzięki chłopaki a skoro miałem już tak szybko odp to zadam tu jeszcze pytanie szukam. Gram już trochę na privach ale wciąż nwm więc może wy się pochwalicie :) W jaki sposób zgarniacie kasę ? Stawiacie na zmiany bonów (przez bota) czy bardziej drop drop na małym lvl-u chyba że macie jeszcze inne pomysły :) ?

Opublikowano

To zależy od serwera ja np. tworzyłem dropa na 35lvl i leciałem do świątyni na sztabki .

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

Co do 3. to mi taki item wchodzi po okolo 40-80minutach wiec szalu nie ma ale oplaca sie bo potem kosa.

Opublikowano

Wielkie dzięki dla wszystkich lecą + ;) najlepsze forum jakie dotychczas widzę naprawdę i to nie tylko jeśli chodzi o mt2 ale ogólnie o to że szybkie i konkretne odp :) + również dla forum :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...