Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dolce.

lov3e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Często widzę widzę wypowiedzi ludzi, że gotówka dropi im z co 3/4 zombiaka. Widziałem kilka screenów, gdzie ktoś, kto gra niecały miesiąc ma +20k hajsu. Ja na wszystkich 4 postaciach mam zabitych ok. 700 zombie, a hajsu mam raptem 460$. Hajs mi w ogólnie nie dropi, ostatni raz kiedy mi coś dropnęło to wyprawa na heli crash koło crystal lake, z 3 tyg temu. Wtedy z ok 3-4 zombiaków pod rząd mi lootnęła gotówka. Czy coś jest nie tak, mam coś zbugowane.? ;s Bo jak dla mnie, to jest nie możliwe, że jest to prawdziwy drop kasy, gdyż wtedy 150k $ za outfit było by przesadą. Jakieś rozwiązanie mojego problemu.? ;/ Z góry dzięki.

@Edit; i jeszcze jedno pytanko - latarką już się nie da bić.? Zrobiłem nową postać, dostałem podstawowe eq, lecz nie mogę ową latarką ani bić, ani zoom'ować PPM. Mogę tylko włączać i wyłączać, a jeśli chcę zoomnąć to muszę przełączać na inny item lub empty hands ;s

Opublikowano

Nie, po prostu kasa dropi w niektórych miejscach częściej. Np. West boulder lub samo Boulder. Ja się też wzbogaciłem farmiąc koło heli crash.

Opublikowano

Taa, musisz farmić na "małych" miejscówkach, co do tego że bić nie możesz ani przybliżać.. to czy ty przypadkiem nie jesteś w SafeZonie? xD

Jeśli nie to looknij w ustawienia ;)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

No cóż, w takim razie wybiore się jakąś postacią tylko z młoteczkiem do boulder, heli crashów etc i sprawdzę, czy mi w ogólehajs dropi. Ok, dzięki, temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...