Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apteka. ;D

Blackface

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, dziś po szkole wybrałem się z kumplem na apteke, oczywiście bomba na ściane.

Jest to już trzeci malunek w tym tygodniu ( w tym jedna ściana gminna za którą mogę mieć przypał - widział jakiś facet), jeden niby nielegal ale odludzie cholerne, a teraz jest to na Aptece, widziało nas 2 dresików którzy darli mordy, hehe. Na aptece jak się dowiedziałem jest kamera( nie wiem czy z tej strony na której namalowaliśmy ona dosięga)

Tutaj pytanie, namalowanie na aptece, malunek gdzieś tak 2x2m ( szybki throwup :D) co może mi grozić ?

Co może mi grozić jeśli za tą ściane gminną będzie przypał i jeszcze za apteke, a co może mi grozić za samą apteke?

Szkody myśle że nie są za wielkie bo nawet wypełki nie zrobiłem. ( Dwóch panów szło, drząc na nas ryja; c)

BOOST

CSGO

Opublikowano

Ja bym za to wam łapy najchętniej upierdolił żeby na przyszłość Was nie kusiło robić to ponownie, ale znając życie nic Wam nie grozi bo Gimbusy są bezkarne

Opublikowano

Jeżeli będziecie mieli przypał za jedną sprawę, za tą z kamerą, a rysunki które rysowaliście na innych scianach są inne niż te na tej aptece, licząc na szczęście i to że Panowie którzy widzieli was nie zgłoszą tego na komisariat, to odpowiecie jedynie za aptekę. Kara to raczej pismo do szkoły + koszty odmalowania sciany, jeżeli trawisz na sędzie który będzie chciał Was udupić to może dojść kurator.

Sygnatura.

Opublikowano

Jezu wczoraj było b podobne pytanie

Grzywna

Kurator

Zamalunek

Prace społeczne

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

@Up

było podobne pytanie, ale o ściane gminną, nie apteke, dude.

1LO, więc po gimnazjum już chyba jestem.

Panowie którzy nas widzieli, nie zgłoszą tego na policje, chyba że jakieś odmienne dresy. ;o

- Tak czy inaczej twarzy nie widzieli.

BOOST

CSGO

Opublikowano

To, że ktoś chodzi w dresach to nie znaczy, że jest od razu JP 100% PEJA, RYCHU ,RAP TO MOJE ŻYCIE... Zapewne będziecie musieli zapłacić za to a to wyjdzie parę tyś bo nie tylko za farbę ale i za zamówioną firmę. A tutaj już apteka decyduje za ile weźmie firmę i ile będziecie musieli zabulić

Opublikowano

Nie koniecznie bo liczy się to że ma być odmalowane, może robić to on własnoręcznie, a typek z sądu oceni czy szkody zostały zwrócone czyt. jest odmalowane tak jak powinno.

Sygnatura.

Opublikowano

Nic się nie stanie. Zapewne nikt tego nie zgłosi, a jeżeli kamera to zarejestrowała i miałeś czapkę/kaptur to nie mogła do końca ująć twarzy (szczególnie jeśli to duże miasto, to nic się nie powinno stać). A jeśli już to dostaniesz jedynie grzywnę, zapłacenie za środki czyszczące lub malowanie i sam będziesz to musiał zmywać.

Opublikowano

To, że ktoś chodzi w dresach to nie znaczy, że jest od razu JP 100% PEJA, RYCHU ,RAP TO MOJE ŻYCIE... Zapewne będziecie musieli zapłacić za to a to wyjdzie parę tyś bo nie tylko za farbę ale i za zamówioną firmę. A tutaj już apteka decyduje za ile weźmie firmę i ile będziecie musieli zabulić

Durr, pisałem że to są jakieś kolesie JP 100% PEJA, RYCHU, RAP TO MOJE ŻYCIE... ?

Pisałem że są dresami, a to chyba co innego.

Dziękoowa, lajki poleciały, temat do zamknięcia. ;)

BOOST

CSGO

Opublikowano

Btw. Na przyszłość zainwestujcie w kominiarki, zabezpieczenie 100%-towe. Dodatkowo, kupcie czarne spodnie/bluze z kapturem i te ubrania trzymajcie po za domem, noście je tylko kiedy malujecie. Nie malujcie po ścianach, bo w razie przypału koszty są dużo większe niż malowanie pociągów. Malując pociągi, jest większa satysfakcja kiedy widzimy pociąg przejeżdżający wraz z naszymi malunkami na ścianie, co więcej takie pociągi są odmalowywane dzięki czemu nie braknie wam miejsca do tworzenia =)

Sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...