Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.6][FreeBulid][26Slotów][AutomatyczneDziałki][Vip][SuperVIP][3,5GbRam][BrakLagów][Administracja 16+] ---Zapraszamy---

VodaCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Admin nie ogarnięty dzieciak obrażający graczy , pisał że ma wyjebane na graczy i pierdoli go mpc tyle odemnie ogólnie server jakoś się trzyma troszke lagi administrator Agresywny , radze nie udzielać rad nie popierać graczy wgl nie pisac nic na serverze bo oczywiscie zaraz perm pod tytułem "wypierdalaj" Prosiłem o zapełnienie lasu drewnem po czym usłyszałem żebym wypierdalał , gracz jest szanowany a może nie szanowany i traktowany jak śmieć poczym ten post zostanie usunięty. Ostrzegam usunięcie tego postu grozi spamem :)

:)

Opublikowano

Witaj kolego, Wiesz jest 2 nad ranem a tu taka pizda jak Ty wbija mi na serwer podczas

konserwacji Obraża mnie , nażeka na lagi (Musisz mieć naprawde nieźle zlagowanego neta skoro o 2 nad ranem masz lagi ) i wydaję nam polecenia co mamy robić.

Nie mój kochaniutki Tak nie będzie że wydajesz polecenie a my odrazu je wykonujemy

O tej porze odpoczywamy od graczy , Usuwamy bugi jeżeli istnieją,

Pisałem Ci kilka razy że las uzupełnię jak skącze most, ale nie

ty musiałeś mieć od razu! Jeżeli chodzi o bana to tutaj masz powód

Przepraszam z góry za to białe , ale robiłem to na szybkiego iż mam

Dużo pracy na serwerze. Pozdrawiam

:)

123321i.png

Opublikowano

mazzixd - W dupie byłeś gówno widziałeś.

Lagi To tylko chyba ty masz bo nikt już nie gra na kartonie.

Admin którego nazywasz "nieogarniętym dzieciakiem" mógł by być twoim ojcem.

Gdybyś nie wyzywał bana byś nie dostał proste !

A Więc zluzuj gacie i idź spać

Ogólnie serwer oceniam 10/10 Miła Atmosfera Oraz Ogarnięta Administracja Nie Jakieś 13 Latki Jak Przeważnie

mazzixd- Zmień na profilu wiek na 13 bo tylko gimbusy takie logo dodają :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...