Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tablety.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciałbym żebyście wypowiedzieli sie na temat paru tabletów. Interesuje mnie ogólnie cenowe przedziały do 500 , do 800 itp. : d. Chcialbym w najbliższym czasie zakupić takowy w którym jest dobra rozdzielczość i możliwosc oglądania anime na różnych odtwarzaczach (w przegladarce). Jak stoją ceny i jak dobrze ogląda się w danych rozdzielczosciach , proporcjach ekranu, i calach ekranu. Ważne też żeby procesory były w miare ogarniętę by nie cieło. Co powiecie ? :D

Opublikowano

Polecam tablet plug10.1. Wszystko ma takie samo jak galaxy tab, bateria trzyma dlużej.

Ja osobiscie kupilem go za 900zl. Oglądam mecze na livetv . Ru i z lagami ale chodza.

Bardzo dobra byla zmiana (masz u mnie w sygnie w spoilerze na obrazku) ze na dolnym pasku jest

Szybki przycisk do robienia screenshotow.

Pozdrawiam

CoV

image.png 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ainol Novo 7 Crystal, Elf II, Aurora II. Radze zapoznać się z tą marką. Chociaż tablety są zupełnie zbędne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...