Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposoby na pokonanie graczy którymi steruje gra.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zacząłem ostatnio grać sobie karierę i mnie bardzo wkurza to, że zawodnicy grają tak "sztywno" ciężko ich przejść i w ogóle.

Jakoś mi to zawsze nie przeszkadzalo bo gralem tylko przez neta ale teraz to juz masakra :D Ich poziom jest jak w 10 lidze w sezonach a nie mogę im strzelić więcej niz 1 bramkę na mecz :D

Więc jak grac ? Górą ? Bokami ?

I gram karierę zawodnikiem (napastnikiem, więc jak się ustawiać w ataku aby mi nie obnizalo oceny ?

Fifa 13 jak cos.

Opublikowano
I gram karierę zawodnikiem (napastnikiem, więc jak się ustawiać w ataku aby mi nie obnizalo oceny ?

Albo na wyczucie, albo podążaj za strzałkami, które Ci się na murawie pokazują.

Więc jak grac ? Górą ? Bokami ?

To zależy od Ciebie. Musisz mieć swój, własny styl. Ja gram często do skrzydłowego i nim za pomocą np. dryblingu schodzę do środka i strzelam "szczura".

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja gram często na skrzydło i schodze do środka i technicznie po słupkach .. tak przynajmniej za każdym razem w fifie 11 sie strzelało. Teraz troche to gorzej wychodzi ale ;)..

Opublikowano

Ale co do tego wyczucia z ustawieniem to zawsze stoje tak , ze nie ma zadnych strzalek wiec chyba stoje prawidlowo a to i tak spada.

I czasem jak podbiegne po przewciwnika to wokol niego takie czerwone kolo jest i znika to co to jest ? Mam za nim biec czy go kryc czy co ?

Opublikowano
I czasem jak podbiegne po przewciwnika to wokol niego takie czerwone kolo jest i znika to co to jest ? Mam za nim biec czy go kryc czy co

Tak, masz go kryć.

Ale co do tego wyczucia z ustawieniem to zawsze stoje tak , ze nie ma zadnych strzalek wiec chyba stoje prawidlowo a to i tak spada.

Nic na to nie poradzisz, błędy gry.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

A czy to możliwe, żebym miał średnią 8,7 i nagle po jednym zepsutym podaniu spadła na 7.5 ? A potem dobre podanie i skoczylo na 8,0 :D Troche dziwne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...