Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error Codes - Nic nie pomaga

keanu1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc postanowiłem wrócić do Combata lecz mam problem związany z

Error codes -2 16000 czy jakos tak

Próbowałem reinstalowac Combata , pobierac z innych hostingow , resetowac router ale wszystko na nic więc

zgłaszam się z ogromną prośba o pomoc ;D

iTzApple-FB_.png

Opublikowano

Przy logowaniu czy przy uruchamianiu gry co do tematu jak wczoraj tak maiłeś to wczoraj była aktualizacja i spróbuj dziś

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

-2 16000?

a nie -2/10060?

daj SS

@edit; jest jeszcze -2 16001

@edit2; a dobra znalazłem

Zresetuj połączenie z internetem

Reset routera

zgaś zapore antyvirka/Internet exploer tryb online

Opublikowano

''Kod "10060" dochodzi, gdy próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie prawidłowo reaguje po czasie, lub gdy nawiązane połączenie nie powiedzie się, ponieważ połączony host nie odpowiedział. Błąd występuje prawdopodobnie podczas konserwacji w serwerów. Spróbuj podłączyć się do gry pózniej.''

I'm getting this error: "ERROR CODE = -2/10060

The code "10060" occurs when a connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or when the established connection failed because the connected host has failed to respond. This error most likely occurs when the server is under maintenance. Try connecting to the game after waiting for an amount of time.

czyli tak się dzieje podczas konserwacji.. a teraz nie ma żadnej.

Opublikowano

zaloguj sie na od nich stronie za pomoca internet eksplorer, jak dalej to jest to wejdz w folder combata kliknij autorun albo update hs a jak to nie pomoze to wejdz w folder nexon przewaznie jest obok combata kliknij na wszystkie trzy ikonki tak aby w prawym dolnym rogu pokazala sie ikonka nexon - prosze mnie nie krytykowac mi to pomoglo na windows 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...