Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zmiennośc IP

Lago1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem spytać gdie da się zmienić (ustawić) zmienność IP mojego komputera żeby przy wylączeniu IP zmieniało by się prosze pisać dzięki

Opublikowano

nie mam internetu UPC i twoj link w niczym mi nie pomógł chodzi mi o zmiane IP ponieważ dostałem bana na Ts'a aprzy zmienienu Ip komputera nie bede miał bana

Opublikowano

nie mam internetu UPC i twoj link w niczym mi nie pomógł chodzi mi o zmiane IP ponieważ dostałem bana na Ts'a aprzy zmienienu Ip komputera nie bede miał bana

Widocznie Administrator miał powód abyś dostał bana :)

A co do @topic Możesz zmienić swoje Ip lecz nie da się tego odwrócić, tzn. Możesz zrestartować swoją kartę graficzną sieciową

Proszę! Oto skrypt który restartuje ip (Tworzysz plik .Batch wklejasz do niego skrypt i uruchamiasz)

@echo off
cls
@echo Skrypt zmieniajacy adres IP komputera.
@echo Przed zmiana
ipconfig
netsh interface ip set address name="lan1" static 192.168.1.99 255.255.255.0 192.168.1.1
netsh interface ip set dns "lan1" static 192.168.1.9 primary
ipconfig /renew
@echo Po zmianie
ipconfig
pause

Opublikowano

tak to sobie zmieniaj w sieci na lanie ale ip na necie NIGDY nie zmieni

musisz kupić/wymienić na nowe u ISP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

vpn moze pomoc zią ;D

justfreevpn.com

dodajesz nowe polaczenie, polacz sie z miejscem pracy bla bla i wpisujesz to co tam podali. masz 3 ip do wykorzystania, jesli je zuzyjesz, to masz cyberghost vpn pro, albo cos z shield bylo, nie pamietam nazwy. :D

4ieVbpu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...