Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage] CW IRON BLOOD

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nawet tylko widac że ci grafika wolno idzie-lagi/zła graficzna, zwiększ ilość kaltek na sekundę będzie lepiej

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

wygraliscie raz na tej jebnietej nowej mapie na ktorej nigdy nie gralismy ;) 1 win i z 4 loosy bo wiecej boicie sie grac boty

dlagimba.png
Opublikowano

Lenny można wiedzieć ile masz lat?

Raz byłem u kolegi w domu i był na TS, -iTzErNio75- i z tego co pamiętam zachowywałeś się strasznie dziecinnie. Nie chcę Cię teraz oczerniać że jesteś dziecko ale Twoje wypowiedzi na to wskazują.

Filmik jest nagrany dla ludzi których interesuje takie coś właśnie jak nagrywanie gameplay'ów, dla tych którzy mają ochotę dołączyć do nas do klanu a nie dla takich jak Ty, że jakimi to my nie jesteśmy noobami.

Tak Lenny jesteś najlepszy i najwspanialszy <3 (sarkazm). Mnie w ogóle nie interesują Twoje wypowiedzi ;) i uwierz innych też bo jesteś nikim. Nie potrafisz grać nawet ;)

To co o Tobie słyszałem to tylko że na /w płaczesz...a Ty śmiesz wypowiadać się na temat naszej gry ?

Zaraz wejdę do gry i dostanę od CIebie whispera z płaczesz pewnie... masz tu mój nick: IgorPOL czekam na płacz, albo tutaj się popłacz albo na yt nawet na priv gdziekolwiek ;) Ty najlepiej wiesz jak to robić.

Serdecznie pozdrawiam Igor. B) B) B)

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Szanowny Pba, wiem teraz będzie double post i dostane kolejne ostrzeżenie :3

Ale za co wcześniejsze? Co to jest xD

Szczegóły ostrzeżenia

Ostrzeżenie dodane przez Pba za Podnieś o 5% w [Montage] CW IRON BLOOD.

Dano 5 procent

Offtop

Przyjaciel Lennego zdaje się :D

Pozdrawiam Lennego i Pba <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

nie chce mi sie tego czytac, iron bródy zagoscili na mpc i sie chwala niczym,17 mam a twoje disy ze masz piekne zycie prywatne albo ze masz komputer z moich snow to naprawde lapie za serce

dlagimba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...