Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Anty noob system MPC forum :D

dannyy1029

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio powstaje masa tematów o noob teamach itp.

Wpadłem na pomysł by założyć temat gdzie każdy będzie pisał nici graczy którzy trollują/feedują itp.

Reszta będzie blokowała takich typów i może choć trochę ograniczy to ilczbę przegranych rankedów.

Ja może zacznę:

RudeSuicide - staty 3/11/0 20 farmy w 30 min (3 chamskie ksy) + flame i na końcu afk

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

Jestem za.

aby powstała wielka lista z nickami idiotów na rankedach.

I żeby ktoś to pozbierał i zrobił wielką listę.

a potem wchodzisz na rankeda odpalasz MPC forum i sprawdzasz każdy nick.

Ps.Jak kogoś ignoruje to już z nim nie zagram?Ani 5/3/rankeda?

Czy ja go se mogę ignorować a jutro go spotkam w teamie na rankedzie?

Opublikowano

DO KOŃCA WAS POJEBAŁO? CO TO KURWA MA BYĆ JAKAŚ CZARNA LISTA? Kurwa, zrozumcie, to że ktoś np. raz na 20 meczy feeduje, to nie znaczy że on jest słaby. Może np. on ma 1300 ELO, a dobrało mu gościa z 2.2k? Co to za pomysł w ogóle? Rozumiem, chcecie się wypłakać bo przegraliście, ale kurwa bez przesady. Pomysł zjebany, kurwa to nie średniowiecze, żeby kogoś za jeden błąd "chłostać".

Czekam na hejciki.

//Nadmiar wulgaryzmów

//Jowe.

Game Over

Opublikowano

Tylko czy to naprawdę działa, gdy dodam kogoś do ignora to go nie wylosuje na rankedzie ?

Jeśli tak to działa to pomysł jest wspaniały, lecz trzeba wprowadzić drobne zabezpieczenie - jeśłi ktoś chce kogoś dodać do czarnej listy to niech pokaże screen z podsumowania gry, żeby można było jakoś zweryfikować trolling, feeding itp.

@up nie podoba się ? Masz do tego pełne prawo ale rzucanie kurwami na lewo i prawo nie pomoże Tobie przekazać Twoich argumentów.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano
Zawsze, ale to kurwa zawsze, to inni są feederami

Tak?

A co ty kurwa myślisz ze ja z mojego ELO spadłem bo co?Bo z dupy zachciało mi się wychodzić?

Ostatnia Gra. 2afki 10min

adc z bota na mida staty 0/5

bsupport na bocie staty 0/7

I CO MOJA WINA?

Opublikowano

Jeśli @up ma rację to rzeczywiście pomysł jest zły. Komu będzie się chciało przeszukiwać setki nicków, żeby znaleźć jednego delikwenta...

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano
up ma rację to rzeczywiście pomysł jest zły. Komu będzie się chciało przeszukiwać setki nicków, żeby znaleźć jednego delikwenta...

Ctrl + G? (google chrome)

Opublikowano

Szczerze to według mnie pomysł jest lipny.

Jeżeli aż tak bardzo narzekacie na graczy którzy nie umieją grać to w trakcie wybierania postaci wejdźcie na Lolking.net wpiszcie nick i po sprawie ...

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

NO JA PIERDOLE. Ile bd jeszcze tematów odnosnie noob teamów?! Skoro jesteś taki pro to graj premady z kolegą i carry'ujcie we 2. Kolejny jebanie wielki pros którego trzymają noob teamy.

Co do tematu to was powinni zbloczyć bo znając tych "elohell płaczków" cała gre wyzywacie kogoś komu 1 gra nie wyszła...

Opublikowano

Pomysl jest slaby, kazdemu zdarza sie gorsza gra.

Predzej zalozylbym jeden duzy temat dla placzu bo nudzi mnie juz przegladanie dzialu lola gdzie co drugi temat to "znowu noob team" albo "jak grac rankedy, bo carruje a przegrywam".

Opublikowano

Co do wszystkich postów wyżej, to chciałbym zauważyć, że wszyscy z tego forum którzy płaczą o noob team nie mają mózgu. 1 może 2 razy wam sie trafi noob team a reszte gier powinniscie carryowac. Kolejną rzeczą są bezmózgie dzieci. Przyznam nie raz mi się trafił feeder, ale nie leciałem od razu na forum i nie spamiłem tematami o noob teamach. Wiem, że mój post nie nawróci wszystkich idiotów, ale mam nadzieje, że spam się chcoć trochę zmniejszy...

Opublikowano

prosze o zablokowanie gracza na eu west SrelumPolelum, straszny noobek z niego ciagle feeduje a mowi ze jest dobrym graczem, lepiej zebyscie go wszyscy natychmiastowo usuneli, uzytkownik sprawia problemy buntuje sie wykrzykuje patriotyczne tresci np. zamknij ryj, polacy przejmuja youtube

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...