Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kolejny Problem.

AfterLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam kolejny problem z Lol'em. Gdyż włączał sklep i bohaterowie czy runy itp Nie pokazuję mi się nic :x

A o to ss:

3WoUtLv.png

Dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Albo masz wszystkie (w co wątpie skoro tu piszesz :F) albo sklep po prostu nie chcę się do końca załadować. Z czasem powinno przejść albo po 2-5 minutach czekania.Próbowałeś wpisywać np. Soraka?Po tym powinno się odswieżyć. Słyszałem także że repair pomaga ,ale nie testowałem i wątpie.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Nie mam all postaci.

Również jak wpisuje nazwę postaci to nie działa.

Repair też nie działa ( tzn repair działa ale nie pomogło to )

No i IE najnowszy też jest i nie pomaga :c

Opublikowano

Mysle ze gdybys wylaczyl i wlaczyl lola od nowa to by pomogla , tez tak czasami mam i mi pomaga ;) . Lub wejdz w np swoja druzyne rankingowa lub cokolwiek i wroc spowrotem do sklepu .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Mysle ze gdybys wylaczyl i wlaczyl lola od nowa to by pomogla , tez tak czasami mam i mi pomaga ;) . Lub wejdz w np swoja druzyne rankingowa lub cokolwiek i wroc spowrotem do sklepu .

To chyba oczywiste, że to zrobił bez pomocy. Usuń lola i zainstaluj od nowa lub zresetuj internet.

2ufgk6u.png

Opublikowano

To chyba oczywiste, że to zrobił bez pomocy. Usuń lola i zainstaluj od nowa lub zresetuj internet.

**uj spróbuję zainstalować od nowa ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...