Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Call o Duty Black Ops 2 SEASON PASS

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,

mam pytanie odnośnie season passu do BO2 czy jest to jednorazowy wydatek czy będę musiał płacić abonament tak jak to było chyba z call of duty elite?

Słyszałem że można gdzieś legalnie i taniej nabyć taki klucz niż na steam gdzie cena w przeliczeniu na PLN to ok. 200zł - mógłbym prosić o linki do takich sklepów lub aukcji tu lub na PW :)

Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Kupujesz Seasson Pass i masz 4 DLC w jednym bez dodatkowych kosztów i abonamentu,Elite miało byc podobno za free też dla PC ale to ucichło i nic nie wiadomo chyba że sam nie wiem.Inne aukcje to pewnie gówno prawda.Najbezpieczniejszym sposobem jest Steam ale jeżeli będzie tak jak z mw 3,że DLC będą wychodzić do sklepów to ta opcja jest najrozsądniejsza :P.

1875979175.png
Opublikowano

Nie musisz placic zadnego rodzaju abonamentu ani czegos podobnego. Placisz raz i masz wszystkie DLC co wyjda do BO2 w tanszej cenie poniewaz jak bys kupowal oddzielnie to by Cie to wyszlo troche drozej.

Nie wydaje mi sie zeby to byla legalna opcja nabycia tego Season Pass'a taniej poniewaz cena jest ustalona przez Activision i jest taka sama wszedzie. Kup to w tym miejscu gdzie wiesz ze Cie nikt nie oszuka. Czyli np. Amazon, Steam, XBL Marketplace, PSN Store, etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...