Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zapomniany adc

AsGrad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym poznać Waszą opinię, na temat jednego z zapomnianych już chyba ADC. Jest to Urgot. Dziwi mnie fakt, że ludzie nim nie grają. Ma jedną z najlepszych pasywek w grze, według mnie (obniża celu 15% dmg na 2,5s).

Także proszę o Wasze opinie na temat tego bardzo przystojnego bohatera. ;)

Ps, jeśli temat jest w złym dziale to proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Urgot to nie adc, a anty ad carry.

Co to za głupota pisać tematy o "zapomnianych" postaciach, jak się kogoś nie widzi przez kilkanaście gier?

Dobry poke, całkiem fajny ult do inicjacji. Nie grają nim, bo ludzie wolą w teamie zwykłego, prostego ad carry. I w sumie im się nie dziwię.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Urgot to postać ad/tank (oftank) jest całkiem dobra lecz ludzie nią nie grają ze względu na to że lepiej grać normalnym adc i zadawać dmg.

Opublikowano

Wow, Faktycznie już od ponad miesiąca nie widziałem aby ktoś grał Urgotem.. Hm.. Teraz czas sobie przypomnieć jak się nim gra i ruszyć na rankedy. Urgot jest naprawdę fajnym adc Ulti w miarę fajne przy turrecie :D Niezły temat poruszyłeś :D

eune

Opublikowano

Bo ja wiem, ult jest użyteczny właściwie dopiero na 3 poziomie, bo na początku na tragicznie mały zasięg. Całkiem fajny harras z Q, pasywka też dobra... Ale jest z nim to samo, co z innymi "zapomnianymi" champami - Na chuj ich pickować, skoro mamy wiele, lepszych alternatyw?

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Offtank hehe ciekawe, a ja go ciągle robiłem pod zwykłego adc.

@emode, tak tylko tyle co ja grałem w lola nie widziałem go jeszcze osobiscie, by ktoś nim gral, a gram juz w lola ponad 2 lata.

@up, nie każdy ma czas ogladać IME, a po za tym chodzi mi o rozgrywki, które Wy gracie, zwykli gracze.

Opublikowano

urgot mało robi w late troche, pewnie dlatego ludzie tak średnio nim grają . ale wcale nie jest zapomniany . może ja zrobie temat " zapomniany mid " ( nie widzialem fizza 10 gier dlaczego ludzie nim nei grają ? ) no bez jaj

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

urgot troche nie zalicza sie zbytnio do adc poniewaz ma troche krutki zasieg hit-ow , ale jego Q [chyba to zadla] jest bardzo mocne w earle game a w late przy ilosci ad +300 zadaje bardzo wysokie dmg co jeszcze daje mu uzywanie go bardzo czesto co prowadzi co spamu . Szpon + trutka pozwala na omijanie minionow i atakowanie szponem wrogich bohaterow . A ult bardzo przydaje sie do gonienia bo w TF zbytni sie nie przydaje bo trwa ono zbyt duzo czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...