Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] kupic ?

xBolus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze warto kupić postać ... W dodatku te 1.350 to jest nic.

WW :

kosmicznie duzo sie leczy

dodatkowy as

wykrywa przeciwnikow, ktorzy mają % hp

ulti dobre, do wykluczenia carry w tf

świetny jungler

Opublikowano

Zawsze warto kupić postać ... W dodatku te 1.350 to jest nic.

WW :

kosmicznie duzo sie leczy

dodatkowy as

wykrywa przeciwnikow, ktorzy mają % hp

ulti dobre, do wykluczenia carry w tf

świetny jungler

Dla mnie 1350 to jest dużo, bo nie umiem uzbierać np 4800 na fajną postać tylko korci mnie żeby od razu kupić coś taniego xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up, mnie też coś korciło, żeby coś kupić tanszego ale jakoś nie kupowałem. Staraj kupić się na grze, na zabawie, a nie na tym ile dostaniesz kasy to szybko zarobisz.

Opublikowano

Jet tani, to czemu nie? W early jest dobrą postacią, ale w late słabą. Bynajmniej dla mnie. Ma dobre skille, jego leczenie bardzo dużo daje. Łatwa farma i jungla.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Opłaca się kupić ze względu że mało kosztuje a oto zalety owej postaci:

• duże leczenie
  • niezła jungla
  • ulti bardzo dobre
  • szybki cd na "q" - heal
  • dobry pod oftanka ale także pod ap
  • wykluczy adc z tf
  • tani

Opublikowano

Jasne, że się opłaca, jeśli tylko lubisz grać off tankami. Łatwo się nim farmić/junglować, nawet łatwo ją ogarnąć, no i oczywiście ma dobre skille.

Opublikowano

WW? Nie,

Kup sobie Cho'gatha bardzo dobre gangi. Też potrafi wykluczyć AD carry tylko że spełnia lepiej swoją rolę. 3 sekundowy silance robi swoje. SMITE w skillu za 1000 hp (wszystkie smoki twoje).

Leczy się lecz mniej jak ww. Bardziej tanki. Bez itemów jest tanky dzieki ultowi którego stackujesz.

WW jest za monozerny.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

WW? Nie,

Kup sobie Cho'gatha bardzo dobre gangi. Też potrafi wykluczyć AD carry tylko że spełnia lepiej swoją rolę. 3 sekundowy silance robi swoje. SMITE w skillu za 1000 hp (wszystkie smoki twoje).

Leczy się lecz mniej jak ww. Bardziej tanki. Bez itemów jest tanky dzieki ultowi którego stackujesz.

WW jest za monozerny.

Cho to nie postać dla mnie :)

@ napisał by ktoś mi po Polsku builda pod WW i co nim robić?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

BoltoS skoro dradzasz mu WW to doradź mu najlepszy wybór za te 1350 IP czyli Jaxa, po 6 lvlu Jax z takim samym goldem jak przeciwnicy niszczy ich w drobny mak 1v1, dobra inicjacja, z ulti tankowaty no i dmg kosmiczny, polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...