Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Model.

sylwek080893

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem jest taki że gdy zakładam kostium to nie widzę ani siebie ani kostiumy tylko miecz wystaje z ziemi... może ktoś powiedzieć o co chodzi? tutaj macie wpisy z roota no i z item_proto klientowego jak widzimy ShapeIndex ma 47 w value3 no i w roocie a więc co jeszcze może być zle? w kliencie w pc mam te pliki warrior_assassin1.dds, warrior_assasin1.gr2 no i jeszcze 3 inne pliki nie pamiętam dokładnej nazwy ( już mi się nie chce rozpakowywać ale mają lod01.gr2, lod02.gr2, lod03.gr2 pod końcem.

<Item vnum="41003" name="»ç¸·ŔÇ Ŕü»ç" gb2312name="Pustynny Bojownik" type="2" subtype="0" weight="0" size="2" antiflag="56" flag="1" wearflag="1" immuneflag="0" gold="0" buy_price="0" limittype0="1" limitvalue0="1" limittype1="0" limitvalue1="0" applytype0="0" applyvalue0="0" applytype1="0" applyvalue1="0" applytype2="0" applyvalue2="0" value0="5" value1="0" value2="0" value3="47" value4="0" value5="0" socket0="0" socket1="64992" socket2="127" socket3="64976" socket4="21631" socket5="4855" refine_vnum="0" refine_set="0" magic_pct="0" specular="0" socket_pct="0" />

a w roocie tak:

Group ShapeData51

{

SpecialPath[TAB][TAB][TAB]"d:/ymir Work/pc/warrior/"

ShapeIndex[TAB][TAB][TAB]47

Model[TAB][TAB][TAB]"warrior_assasin1.gr2"

SourceSkin[TAB][TAB][TAB]"warrior_assassin1.dds"

TargetSkin[TAB][TAB][TAB]"warrior_assassin1.dds"

}

Bardzo proszę o pomoc, za pomoc będę bardzo wdzięczny daje 5 i +. Pozdrawiam Faza

69sf.png

Opublikowano

Wpisy z mojego root:

Group ShapeData51
{
 SpecialPath   "d:/ymir work/pc/warrior/"
 ShapeIndex   47
 Model    "warrior_assassin1.GR2"
 SourceSkin   "warrior_assassin1.dds"
 TargetSkin   "warrior_assassin1.dds"
}

Model    "warrior_assassin1.GR2"

Możesz mieć inną nazwę pliku modelu. Sprawdź czy dobrze spakowałeś pliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...