Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to się opłaca?

zobacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oplacac sie oplaca. Ale konta nie kupuj, bo nie ma mozliwosci zmiany e-maila na P4F

A po co zmieniać e-mail?? wystarczy zmienić hasło. Nikt mu na e-mail nie wejdzie bo tam ma na pewno inne hasło niż do gry. A co do tematu opłaca się jak najbardziej.

Opublikowano

A po co zmieniać e-mail?? wystarczy zmienić hasło. Nikt mu na e-mail nie wejdzie bo tam ma na pewno inne hasło niż do gry. A co do tematu opłaca się jak najbardziej.

Facepalm... przeciez on mu da email i haslo, kupujacy zmieni haslo a sprzedajacy w kazdej chwili moze je sobie przypomniec...
Opublikowano

Facepalm... przeciez on mu da email i haslo, kupujacy zmieni haslo a sprzedajacy w kazdej chwili moze je sobie przypomniec...

Ups rzeczywiście tak może być. A to konto na allegro to jakaś podpucha jest za dobre żeby sprzedawać. typ chce kase po prostu wyłudzić chyba.

Opublikowano

Tanio i się opłaca jakbyś chciał kupić to poproś gościa żeby dopisał ze konto nie ma bana

@kominiar4 nie wiem jak ty ale ja mogę zmienić e maila o.O

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Tanio i się opłaca jakbyś chciał kupić to poproś gościa żeby dopisał ze konto nie ma bana

@kominiar4 nie wiem jak ty ale ja mogę zmienić e maila o.O

Podaj mi link strony z ktorej zmieniasz, wtedy uwierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...