Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda Gm/zmiana Profesji

polackk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Używając tej komendy:"/set_sk 1/2" w grze będąc GM-em nie dokonuje się zmiana profesji (nie mogę jej także wybrać) , czy wie ktoś co zrobić aby zadziałała? Z tego co jest napisane w panelu logów gry wpisuję ją błędnie, więc jak jest poprawnie?

Opublikowano

Wpisz /i 71002 uzyj go i idz znowu sobie wybarc skille u straznika , ale masz problem -.-

A co to za komenda, co ona robi? I jak mam iść znowu wybrać skille u strażnika jak ich w ogóle wybrać nie mogę. Czytaj ze zrozumieniem.

Mentor
Opublikowano

Ludzie co za bot omg -.-

Jak masz GM'a to tworzysz sobie ten zwoj /i 71002 uzywasz go i zmieniaszz sobie profesje np. z Menatla na bodego ...

jak uzyles zwoju to idziesz do tego straznika ze skillami ...

Bo nie ma komendy ktora by dzialala na zmiena profy ...

Opublikowano

Ludzie co za bot omg -.-

Jak masz GM'a to tworzysz sobie ten zwoj /i 71002 uzywasz go i zmieniaszz sobie profesje np. z Menatla na bodego ...

jak uzyles zwoju to idziesz do tego straznika ze skillami ...

Bo nie ma komendy ktora by dzialala na zmiena profy ...

Sam jesteś botem prostaku. Piszę jak wół że gdy jestem Gm-em to w ogóle nie mogę wybrać profesji, jestem w pewnym sensie "nikim" (bez profesji) rozumiesz ciemniaku? Sorry za słowa ale podniosłeś mi ciśnienie.

Opublikowano

uspokójcie się!! takie zachowanie nie może być tolerowane na forum!!

Na tym forum piszą normalni ludzie a nie jakieś prostaki które nie potrafią się zachować po ludzku!!

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...