Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mam problem żeby sie zalogowac

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam taki problem otóż wczoraj zainstalowałem bf3 i w ogóle dzisiaj chciałem włączyć i każe mi się zalogować i wchodzę w to i się loguje i wyskakuję mi że nie prawidłowe hasło lub email ... >.< to wchodzę przypomnij hasło i każe mi odwiedzić pocztę to wchodzę lecz na poczcie nic nie ma co robić ??

Opublikowano

a wpisałeś w rejerstracji że masz 18 lat ? może przez to.

Procesor : Intel XEON E5-2670

RAM : Kingston HyperX DDR3 12288MB 1600 CL9 Triple

Karta Graficzna : Gigabyte ATI Radeon HD7950 3072MB DDR5 384bit

Zasilacz : Modecom Logic 500W

Opublikowano

A więc jeszcze wczoraj zarejestrowałem się wszystko było git ściągałem wszystko do bf3 i jak robie rozpocznij gre czy tam graj każe mi się na strone zalogować podaje email i wogole i dupa niepoprawne passy . I jeszcze moje zdziwienie jest takie że na emaila nic nie dostałem o aktywacji konta a o przypomnieniu hasła dostałem po 3godzinach i jeszcze z informacja że "strona nieczynna problemy techniczne" (czy coś takiego) zrobiłem znowu i też nic nie działa ;/. Email jest na Wp.pl

Opublikowano

A i jeszcze mam taki problem na margnesie że moja karta grafiki jest na directx 9 a nie na 10 więc jest jakiś sposób żeby zrobić bf3 na 9 ? czy coś (nie znam się zbyt na kompach dla tego pytam) to jest ss jaki error wyskakuję ;/. (żeby uruchomić tego Bf3)

bf3f.png

Opublikowano

podaj nazwę karty graficznej : panel sterowania/system/menadżer urzadzeń/Karty Graficzne

@edit

z tego co widzę musisz mieć lepszy sterownik do tej karty graficznej i zmień DirectX na 10.0 albo no 10.1

Opublikowano

Radeon X1650 Series

Otóż trochę popisałem z moim kolegą na GG i wyszło na to że na komputerze nawet on nie mógł się zalogować na moje konto na http://origin.com/ ani na swoje konto a już zakładał tam. Zalogował się dopiero na Xbox >.< i założył mi konto i wszystko już z tym jest cacy lecz teraz tylko ten błąd podczas włanczania Bf3 ;/... PROSZĘ MUSZĘ W TO ZAGRAĆ ! :D

Opublikowano

no niestety z tą kartą nie pociągniesz na bf 3 masz tutaj katy graficzne : http://www.euro.com....graficzne.bhtml kupowałem tutaj swoją : 2048 MB polecam :)

PS. jak te oferty ci nie pasują to poszukaj innych.Dzięki :P

@edit

Nie odpalisz go nie masz sterowników do tej karty a nawet jakby ta gra nie obsługuje ich.Wpisz swoja nazwe karty graficznej i wyszukaj najnowszych sterowników.Nie pomoże kup z tej stronki nowy ale polecałbym ci z nvidii.Chyba jej tam nie ma ;3

Opublikowano

kupowałem tutaj swoją : 2048 MB polecam :)

Grafika to nie tylko GB..

Nie odpalisz go nie masz sterowników do tej karty a nawet jakby ta gra nie obsługuje ich.Wpisz swoja nazwe karty graficznej i wyszukaj najnowszych sterowników.Nie pomoże kup z tej stronki nowy ale polecałbym ci z nvidii.Chyba jej tam nie ma ;3

Wiekszego debilizmu nie slyszalem... Wyjdz i nie wracaj (GtFo)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

No tak tylko że kart grafiki chyba nie kupie za 30zł które mi zostało ; 3 a na rodziców nie mam co liczyć ;] bo nie kupią mi nic do komputera xD więc chyba lipa i szkoda ;/ Kupiłem Bf3 z nadzieją że pójdzie i wszystko wskazywało na to że pójdzie ; 3

Opublikowano

No tak tylko że kart grafiki chyba nie kupie za 30zł które mi zostało ; 3 a na rodziców nie mam co liczyć ;] bo nie kupią mi nic do komputera xD więc chyba lipa i szkoda ;/ Kupiłem Bf3 z nadzieją że pójdzie i wszystko wskazywało na to że pójdzie ; 3

Od tego jest temat "czy pojdzie mi bf3" :3 wywaliles kase na cos co teraz bedzie Ci zbedne do czasu poki nie zainwestujesz w GPU ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...