Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skilee

aeza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema słyszałem że można pobawić się w plikach w metinie żeby zmienić ich obrażenia np żeby z wirka jechać po 70k wie ktoś jak to zrobić ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Na twoim servie czy na czyimś?

@Up

Myśl zanim napiszesz

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Na twoim servie czy na czyimś?

@Up

Myśl zanim napiszesz

ale nie napisał czy na swoim servie... mam się domyślać??... na swoim może i to możliwe ale na jakimś chińskim...... mało prawdopodobne....

Opublikowano

właśnie że nie to wyjaśnij mi dlaczego gość mi jebną 100k z szarży i jak napisałem jak to zrobił to on powiedział że trzeba się plikami pobawić

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jak wyjaśnione??

Opublikowano

najpierw to mnie wyśmiewali że się nie da a teraz to ich zamurowało !!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ja ci wytłumaczę ale liczę na 5 xD

1.Koleś sobie jaja robił z Cb

2.Wystarczy mieć w H** na pól ludzi

3.I 7 i 8 bon na np. wojków

4> Możliwe że mu wszedł kryt

To by było na tyle xD Pozdro....

Opublikowano

siema słyszałem że można pobawić się w plikach w metinie żeby zmienić ich obrażenia np żeby z wirka jechać po 70k wie ktoś jak to zrobić ?

wystarczy (jeżeli to twój priv ) pogrzebać w navicat i możesz se 1kk dmg ustawić

Pomogłem? daj 5*

9226.gif

7236.jpg

17168.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...