Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - problemy z uruchomieniem.

Vears

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj mam problem z odpaleniem Metina PL ;<. Gdy klikam na ikonkę Metina pojawią mi się taki komunikat

79041071863652052771.jpg

Wszystkie inne programy mam pozamykane i dalej to samo.. Po reinstalacji odpala się raz a gdy wyłączę Metina i chcę drugi raż uruchomić wyskakuje ten sam błąd.

Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc ? :>

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale wejdz w Mendażer Zadań i w procesach wyłącz metina, mam nadzieje ze to ci pomoże a jak nie to uruchom go ze zgodnoscia. :)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

W procesach nic nie jest włączone dotyczące metina :< . Ze zgodnością ten sam błąd....

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Po resecie kompa jest to samo. Spróbuje tym cclenerem :)

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Oczyściłem komputer cclenerem i ten sam błąd zresetowałem ponownie komputer i dalej to samo :( Po reinstalacji metin włącza się gdy instalacja dobiegła końca i pisze Czy uruchomić metin2 ? I można tym haczykiem zaznaczyć. To wtedy się włącza ale na następny dzieńalbo gdy drugi raz chce włączyć metina to już sie nie da i ten błąd. ;< Nie będe codziennie reinstalował metina ;/

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Chyba mam radę a jak nie to mnie kopniesz w dupę :D

Ściągnij z Neta program ProcXP,

Zainstaluj.

Otwórz go i u góry masz "Find" i wpisz tam "Metin2.exe"

Jeżeli wyskoczy ci jakiś proces to killnij go i zablokuj w antyvirusie, Zaporze lub coś.

Liczę na +! :P

Opublikowano

Użyj Unlockera, program pokazuje wszystkie procesy związane z danym plikiem, dzięki czemu możesz je bezpiecznie zamknąć, program przydatny gdy mamy komunikat "Nie można usunąć pliku, ponieważ jest on używany".

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano
spróbuj teraz zainstalować metina na innej partycji.

Robiłem tak nie raz i dalej ten sam błąd.

Użyj Unlockera, program pokazuje wszystkie procesy związane z danym plikiem, dzięki czemu możesz je bezpiecznie zamknąć, program przydatny gdy mamy komunikat "Nie można usunąć pliku, ponieważ jest on używany".

No niby teraz ten bład sie nie pokazuje ale teraz jest nowy bład xdd I nwm co teraz robić :<. W tym unlokerze zamknąłem to co blokowało otwarcie.

78062125027506986563.jpg

Vears, Marx lub Soanath.

Opublikowano

Pobierz na nowo clienta - nie masz go reinstalować tylko pobrać najnowszą wersję ze strony głównej. Coś nie tak masz z patcherem, tak jakby był przestarzały, a patcher sam się nie wymieni. Ściągnij klienta z oficjalnej strony, zapisz go i uruchom za pierwszym razem patchera w trybie zgodności z Win XP SP3. Jeśli to nic nie da to znajdź w folderze plik metin2client.bin, kliknij PPM --> Zmień Nazwę i edytuj na metin2client.exe, a następnie odpalaj przez tą aplikację.

Opublikowano

Tylko że ja nie moge ze zgodnośćią XP SP3 bo takiej nie mam ... pojawiają mi się tylko takie..

03412371508327843046.jpg

Vears, Marx lub Soanath.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale wejdz w Mendażer Zadań i w procesach wyłącz metina, mam nadzieje ze to ci pomoże a jak nie to uruchom go ze zgodnoscia. :)

Mi pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...