Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiety Creative, czyli darmowy serwer na budowe własnej Mapy

s.sobieraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Z okazji uruchomienia nowej maszyny pod serwery gier Minecraft w InternalHost, jak to jest w naszej tradycji, chcemy oddać do użytku 10 - 15 serwerów Minecraft o parametrach:

Limit slotów: 2

Limit RAM : 256 MB 300 +

Na taki serwer można normalnie wgrywać pluginy, lecz należy pamiętać że to tylko 256 MB RAM.

Główną filozofią tej oferty jest udostępnienie potrzebującym 2 slotów, by mogli w spokoju budować własną mapę/cały serwer przed wypuszczeniem go na szerokie wody świata Minecraft.

Do tej pory tego typu akcje organizowaliśmy na stronie hostingu, gdzie ludzie mogli klikać "zamów darmowy creative" a jedynie My administratorzy akceptowaliśmy wybrane zamówienia... lecz ludzie okropnie kombinowali. Zmieniali IP, tworzyli nowe konta i zajmowali np. kilka serwerów.

Aktualne zasady, czyli co zrobić by otrzymać pakiet Creative ?

Wystarczy napisać posta w Tym temacie, a Ja wybierać będę co 1,2 dni pięć losowo wybranych osób.

Co nalezy napisać w poście ? Czym bardziej kreatywne teksty, tym większe szanse na otrzymanie pakietu Creative. Może być jakiś rym związany z InternalHost :P

Do Administracji/Moderatorów mpcforum.pl:

Ta oferta została dodana jedynie dla mpcforum.pl i jego użytkowników. Dlatego fajnym pomysłem było by przypiąć ten temat do czasu rozdania wszystkich pakietów. Jesli jednak uznacie że temat łamie regulamin i należy go usunąć, zablokujecie dostęp swoim uzytkownikom do fajnej darmowej oferty, po czym skorzysta z niej inne forum i jego użytkownicy, a takich nie brakuje :)

Pozdrawiam

Seba

Do tej pory serwery otrzymali:

1. Pokplas
  2. matriks123025
  3. THEMinePL
  4. MrMixFoo
  5. konny1234
  6. GoScIn
  7. Thecperkerus992
  8. Alanpl3
  9. Gemini1234
  10. kajsksus
  11. dawid2a
  12. goes173
  13. Jerycho18
  14. kakaa10

;)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :P

-czy można poprośić pana o server Minecraft ten darmowy.

-ten?

-tak ten 2 slotowy.

-A jakiej firmy on jest ?

-Jak to jakiej.. to server najlepszej serverowni na świecie InternalHost tu nigdy nie przepłacasz !

-SUPER polece miom kolegom :D

InternalHost=Server który jest pozbawiony lagów niczym oblany sokiem malinowym :)

Opublikowano

Witam,

Pakiet jest darmowy = nic nie musisz płacić.

Pokplas, dobrze kombinujesz :D

Dziś wieczorem (około 23) lub jutro zostaną wytypowane pierwsze osoby.

Opublikowano

Witam.

Jestem osobą kreatywną,mam zamiar otworzyć 100 slotowy serwer skyblock, i potrzebował bym jakiegoś właśnie 2 slotowego serwera na stałe.Podoba mi sie ta oferta oraz chciałbym dostać odpowiedz czy one są właśnie na stałe. Z góry dziękuje

Opublikowano

Jestem Lordem Milordem ;D A tak na prwade chciałbym dostać ten server dlatego ,że chcę zbudować mapkę na Server.

(Jestem Lordem Milordem xD)

k99o.png

Opublikowano

Witam,

Pokplas i matriks123025 wysłałem wiadomość z danymi do serwerów.

THEMinePL i MrMixFoo dla Was serwery też przygotowałem, ale musicie poczekać na dane gdyż mpcforum ma dziwne ograniczenia czasowe dla wysyłania wiadomości, a ja na takie oczekiwania nie mam cierpliwości.

Dobrej nocy ;)

Opublikowano

CZesc nawet terazu mnie jest kolega i strasznie go korci zebycos pobudowac.Ja seervuv nie mogerobic bo mam zmienne ip w domu.A przez siec lokalną mamy pingok 500000

BARDZO PROSZEPANA O TAKIEGO SERVA!

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Czy można taki poprosić bo własnie potrzebowałem taki do budowy mapy na serwer :)

Opublikowano

Co by tu powiedziec

Hosting jest spoko miałem tam serwer FB

Jestem przekonany ze jakosc tych usług sie nie zmieniła

Hostnig jest niczym nuttel i chwile spedzone wsród przyjaciół spedzony na miłych grach w mc

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Cześć zamierzam stworzyć serwer minecraft (dedyk) lecz chciałbym zrobić serwer przed otwarciem serwera wybudować z moim kuzynem serwer.Dlatego zwracam się do was z prośbą abyście przysłali mi serwer.Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam,

łącznie 4 serwery już rozdane.

Dodatkowo, zwiększyłem limit ramu do ponad 300 MB dla pakietów creative.

Kolejne osoby zostaną wybrane dziś lub jutro po godzinie 22.

Opublikowano

Witam Pana Sobieraja - mojego imiennika :)

Sam korzystam z InternalHost,

ceny zdecydowanie są nie do pokonania! :D

Polecam każdemu!

Serwer przydał by się do testowania plików i budowy miasta na mój serwer Minecraft.

Dlatego bardzo proszę o serwer dla mnie,

a jeśli nie będę korzystał, to oddam go dla kuzyna, który uwielbia Minecraft i maszyny redstonowe.

Więc na pewno się nie zmarnuje!

Opublikowano

Siemanooooo!

Jestemem kreatywny. Robie serwer survival + frakcje. I chce 1 z tych serwerów na stałe aby testować mape itp. bardzo chciałbym ten serwer od waszej firmy. Z [mąd everest- góry] Dziękuje i myślę, że go otrzymam! Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Poproszę serwer do budowy mapy na serwer na którym pojawi się TOP SECRET (CENZURA) jest to mój prywatny pomysł i od kilku dni mam kompleks, że mi ten pomysł ktoś za*ebie)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Dzien dobry! Czemu by nie sprobowac.. I ja sie zglosze.. No to tak: Mam zamiar zbudowac ciekawa mapke na serwer rpg z kolega. Nudy =) Zawsze mozna rozwinac swoje umiejetnosci w minecraftowych klockach, a takze zbudowac cos ladnego. Zaciekawila mnie wasza oferta =) Podsumowujac zycze powodzenia w dalszej dzialalnosci, oraz jak najwiecej takich akcji! Mam nadzieje ze moj post zostanie rozpatrzony pozytywnie.. PS. Przepraszam za brak znakow polskich =) Ruska klawiatura xD

Opublikowano

Witam, Ja też prosiłbym serwer do budowy map i testowania pluginów.

Ponieważ na komputerze mam zbyt duże lagi jeśli buduje mape z innymi "budowniczymi"

Opublikowano

Co nieco słyszałem o InternalHost i z miłą chęcią przetestowałbym wasze usługi :)

Opublikowano

Serwer od InternalHost odwiedzisz - 3 godziny tam przesiedzisz.

Zawsze chciałem pograć z kumplem :O Weny nie miałem, tak to bym jeszcze parę rymów skleił xD

1367307407-U365744.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...