Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2Mod KR.

Oxir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak... gdzieś tutaj na forum, wyczytałem że można grać na metin2.co.kr po polsku. No to robiłem wszystko zgodnie z wskazówkami, czyli ... ściągnąłem clienta metin2.pl, spatchowalem do najnowszej wersjii (dla upewnienia ze tak jest, odpalilem go), ściągnąłem metin2mod kr ze strony kamera i wgrałem go do folderu z polskim clientem. No i tutaj pojawił się problem, bo gdy odpalam tego moda, pokazuje się okienko metina KR i po kilku sekundach wywala go i wyskakuje błąd "File 'pack/PC.epk' is not latest version. Please launch patcher.". Patchowałem tego clienta kilka razy, ale to nic nie daje... ma ktoś jakiś pomysł ?

Opublikowano

Jeżeli już wgrałeś moda to nie możesz na nowo spatchować clienta, bo wtedy usuną się pliki od Kamera. Spróbuj pobrać na nowo clienta ze strony głównej, jeszcze raz spatchować i wgrać najnowszą wersję moda. Jeśli nadal nic to skopiuj sobie pliki PC i PC2 z innego clienta - obojętnie jakiego, może być jakiś priv i spróbuj włączyć moda. Nadal nic? Wtedy ostatnie co Ci zostaje to wgrać moda do clienta prywatnego serwera i odpalenie aplikacji w trybie zgodności z Windows XP SP3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...